Mansur Yavaş CHP'den istifa ediyor mu? Suskunluğunu bozdu

CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda yapacağı açıklamada kendisine son bir saat kala haber verilmesine sitem eden Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'den istifa edeceği ve yoluna bağımsız devam edeceği iddiası kamuoyunda büyük ses getirdi. Bir takım basın yayın organlarındaki istifa iddialarını yalanlayan Yavaş, "İftira- tezgah ve yalanla uğraşacak vaktim yok" diye konuştu.

Mansur Yavaş CHP'den istifa ediyor mu? Suskunluğunu bozdu
  • Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Tüzük Kurultayı'nda yapacağı açıklamada kendisine son bir saat kala haber verilmesine sitem etmişti.
  • Yavaş'ın Tüzük Kurultayı'ndaki tepkisinin akabinde CHP'den ayrılacağı öne sürüldü.

MAKALE İLE ORTAYA ÇIKTI

  • Milliyet yazarı Zafer Şahin, Mansur Yavaş'ın CHP ile köprüleri attığına dair bir yazı yazdı.
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın CHP'den ayrılarak 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacağını iddialarını yazan Şahin'e, Mansur Yavaş'tan yanıt geldi.

"YALANLA UĞRAŞACAK VAKTİM YOK"

  • Mansur Yavaş Ekol TV'ye yaptığı açıklamada, "İftira- tezgah ve yalanla uğraşacak vaktim yok" diyerek CHP ile köprüleri attığı iddialarını yalanladı.
Ömer Çelik: İsrail savaşı genişletmek istiyor MHP'den "Anayasa" açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'da öğretmen ve öğrencilerle buluştu Kütahya'da Anma Töreni