Koray Aydın'ın istifasının arından İYİ Parti'den ilk açıklama

İYİ Parti kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, başta Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme olmak üzere, parti içinde yolunda gitmeyen meseleler olduğunu ifade ederek partisinden istifa etmişti. İstifanın ardından İYİ Parti'den ilk açıklama Genel Sekreter Uğur Poyraz'dan geldi. Poyraz, "Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na arz edebileceği gibi, partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik." dedi.

Koray Aydın'ın istifasının arından İYİ Parti'den ilk açıklama

İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın, partiden istifasına ilişkin ilk değerlendirmeyi Genel Sekreter Uğur Poyraz yaptı. Uğur Poyraz, şunları söyledi:

"İYİ Parti bugüne kadar tüm yaşananların öz eleştirisini 27 Nisan'daki kurultayında yapmış ve yeni Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu önderliğinde ortak akılla yoluna devam etmektedir. Dünün mevzularıyla yarına ilişkin milletimize karşı olan sorumluluklarımızı gölgeleyemeyiz.

Açıklamasında yer alan hususları, Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na arz edebileceği gibi, partimizin açık ve kapalı oturumlarında da en azından bir tanesine katılarak dile getirmesini tercih ederdik."

 

Koray Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'den istifa eden Koray Aydın biyografisi Koray Aydın İYİ Parti'den istifa etti MHP'den Ülkü Ocakları açıklaması: Cinayetler bahane edilerek... Özgür Özel'den erken seçim açıklaması