Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret gerçekleştiren Özal: Her türlü göreve hazır olduğumu ilettim ve olumlu karşılandım

Yüzde 25 oy oranının olduğunu söyleyip 100 bin imza barajını geçemeyen Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret ile gündeme geldi. İkilinin toplantıda ne konuştukları belli oldu. Seçimlerden sonra da CHP'yi destekleyeceğini söyleyen Özal, kendisine bakanlık teklif edilmediğini vurgularken "Her türlü göreve hazır olduğumu ilettim ve olumlu karşılandım" diyerek 'danışmanlık' vaadi aldığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret gerçekleştiren Özal: Her türlü göreve hazır olduğumu ilettim ve olumlu karşılandım

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza toplama sürecinde 100 bin barajını geçemeyen Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, CHP Genel Merkezi'nde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Cumhurbaşkanı seçildiğinde 7 yardımcısı olacağını açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisine destek vereceğini açıklayan Ahmet Özal ile yaptığı toplantıda ne konuştuğu belli oldu.

1544 imza ile adaylık için barajı geçemeyen Özal, yaptığı açıklamada "Görüşmede milletvekilliği konusu gündeme geldi. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilliği istemediğimi söyledim. O da bana 'Sizin tecrübenizi artık milletvekilliğinde değil başka yerlerde değerlendirmemiz iyi olur' dedi" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na sürpriz ziyaret gerçekleştiren Özal: Her türlü göreve hazır olduğumu ilettim ve olumlu karşılandım - Resim : 1

Kılıçdaroğlu'nun bakanlık teklifinde bulunmadığını belirten Özal, "Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na her türlü göreve hazır olduğumu ilettim ve olumlu karşılandım" diyerek seçimlerde Millet İttifakı'nın kazanması durumunda 'danışman' olarak görev alacağını belirtti.

"RAHMETLİ BABAM DA KEMAL BEY'İ ÇOK SEVERDİ"
Gün içerisinde kendisini CHP'den aradıklarını söyleyen Özal, "Daha önce de birkaç defa görüştük. Bugün aradılar. Güzel bir görüşme oldu." ifadelerini kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu ile zaman zaman görüştüklerini kaydeden Özal, "Rahmetli babam da Kemal Bey'i çok severdi. Zamanında birlikte çalışmışlardı." dedi.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Amaçları ikna etmek değil, imha etmek İşte MHP'nin milletvekili adayları 6'lı masa toplanıyor! Ortak liste için bir araya gelecekler TBMM tatile girdi