Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli aramadı

14 Mayıs’ta yapılacak seçimde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığıyla ilgili Cumhur İttifakı'ndan tebrik telefonu almadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan ve Bahçeli aramadı

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'teki makamında Parlamento muhabirleriyle bir araya gelerek, soruları yanıtladı.

"ENDİŞEM YOK"
Yakında deprem dölgesini ziyaret edeceğini aktaran Kılıçdaroğlu'na deprem bölgesinde seçimin sağlıklı gerçekleştirilmesine dair endişe taşıyıp taşımadığına ilişkin bir soru soruldu. Kılıçdaroğlu, bir endişesi bulunmadığını kaydetti ve sandık başında her partinin bir temsilcisi bulunacağına işaret etti.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Deprem bölgesinden ayrılan 3 milyonluk bir kitle olduğundan bahsediliyor." ifadesi üzerine, dönüşlerin olup olmayacağını basın mensupları gibi kendilerinin de izlediğini belirtti. Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulunun, depremzedelerin oylarını nerede kullanacağına dair bir karar alıp almayacağını da izleyeceklerini bildirdi.

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN TEBRİK GELMEDİ
Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili Cumhur İttifakında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'den tebrik telefonu alıp almadığına dair soru üzerine de "Hayır" yanıtını verdi.

Akşener istediğini alabildi mi? 'HDP'nin ülke bölünsün diye bir demeci var mı?' Cumhurbaşkanı Erdoğan Sierra Leone Cumhurbaşkanı ile görüştü 2023 seçimleri ne zaman?