Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci bir pozu çıktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da katıldığı iftar sonrası seccadeye ayakkabıyla basarak verdiği poz tepki çekmişti. Yaşanan yoğunlukta seccadenin fark edilmediği belirtildi ancak bugün bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Bu dikkatsizlik akıllara Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ekibi "seçilmesin diye operasyon mu çekiyor?" sorusunu getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci bir pozu çıktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cuma günü İstanbul'da katıldığı iftar sonrası seccade üzerine ayakkabıyla basarak çektirdiği bir başka fotoğraf ortaya çıktı. 

İLK FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU
Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde çekildiği ilk fotoğrafı cuma akşamından bu yana siyasetin 1 numaralı gündemi oldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci bir pozu çıktı - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI'NDAN TEPKİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Bağcılar'da katıldığı etkinlikte "Fazla kalmadı 40 gün, birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." sözleriyle tepki göstermişti. Kendisine hediye edilen seccade için de "Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil. 15 Mayıs'ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz." dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci bir pozu çıktı - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU'NDAN PEŞ PEŞE ÖZÜR: SALON KALABALIKTI GÖRMEDİM
Kılıçdaroğlu, olay sonrası yaptığı ilk açıklamada "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı cumartesi günü yaptığı açıklamada ise "Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesiyle ilgili sadece iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığınız restoranda olan bir olay. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Ben kimseyi kırmam. Öyle bir anlayışım da alışkanlığım da yoktur. Herkese saygı duyarım. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı, salon kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o karenin üzerinden operasyon yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı seccadeye yine ayakkabıyla bastığı ikinci bir pozu çıktı - Resim : 3

İKİNCİ FOTOĞRAF ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu, özründe "görmedim" dedi. Ancak aynı yerde çekilen ikinci bir fotoğraf daha ortaya çıktı. 

EKİBİ OPERASYON MU ÇEKİYOR?
Kılıçdaroğlu'nun aynı yerde aynı açıda tepki çeken iki fotoğrafının ortaya çıkması "kendi ekibi operasyon mu çekiyor?" sorusunu akıllara getirdi. 

“Bu gidişle 50 yardımcı olacak” İyi Parti içinde tekmeli yumruklu kavga Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach'ı kabul etti Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Özür dileyecek misin?