Kemal Kılıçdaroğlu: Herkes Avrupa'ya vizesiz gidecek, gerekli düzenlemelerin tamamını yapacağız

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında seçim vaatleri sıralarken "Herkes Avrupa'ya vizesiz gidecek. Vizeyi kaldıracağız. Gerekli düzenlemelerin tamamını yapacağız. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ve özgürlüğü getireceğiz" dedi.

CHP lideri ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında seçim vaatlerini sıraladı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında "Biz iktidara geleceğiz, Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, bu ülkeyi en geç 1 yıl içinde rahat nefes alacağı ülke haline getireceğiz. Ülkede her vatandaş AB'ye vizesiz girecek. Hasar tespitlerini yaptık. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Vizeyi kaldıracağız. Gerekli düzenlemelerin tamamını yapacağız. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi ve özgürlüğü getireceğiz. Zaten 6 lideri bir araya getiren demokrasi özlemi. Türkiye'de demokrasi kalmadı" ifadelerini kullandı.

Sunucunun Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini sıralaması ardından "(Vizeyi kaldırmak) Türkiye'nin yapabileceği bir şey değil, dışarıdan planlanabilecek bir şey" düzeltmesi sonrası Kılıçdaroğlu, "Hayır efendim bizim yapacağımız şey, bizim yapacağımız şey onlar" şeklinde konuştu.

İnce: Kılıçdaroğlu ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapmadı Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na ret Ahmet Özal, seçimlerde kimi desteklediğini açıkladı Hamza Dağ: 6'lı masanın son kullanma tarihi 9 Nisan