Kanser olduğunu gizleyip kemoterapi ile görevine devam eden, Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Ali Fuat Atik, ameliyatı için Denizli'ye dönecek

Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik bağırsak kanseri ile mücadele ediyordu. Boynuna kemoterapi şişesi takarak depremzede vatandaşlarla bölgede görevine devam eden Atik, ameliyatı için Hatay'dan ayrılıp Denizli'ye döneceğini açıkladı.

Kanser olduğunu gizleyip kemoterapi ile görevine devam eden, Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Ali Fuat Atik, ameliyatı için Denizli'ye dönecek

Depremden 3 ay önce bağırsak kanseri teşhisi konulan, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'a atanan Koordinatör Denizli Valisi Ali Fuat Atik, görevini bırakmadan boynuna taktığı kemoterapi şişesi ile vatandaşlarla beraberdi.

İlk başta kanser hastası olduğu herkesten saklayan Vali Ali Fuat Atik, hastalığı ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istenmiş ancak Atik "gitmem" diyerek bu duruma karşı çıkmıştı.

AMELİYAT İÇİN DENİZLİ'YE DÖNECEK
Vali Atik, depremlerden 63 gün sonra ameliyat olmak için Hatay'dan ayrılacağını ve Denizli'ye döneceğini açıkladı.

Hatay'dan ayrılmadan önce bir kez daha Fulya Öztürk ile bir araya gelen Ali Fuat Atik, hastalığı ve bu süreç hakkında konuştu.

Vali Atik, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Gayet iyiyim, tedavi sürecimi burada tamamdım. Her şey iyi gitti. Görevimi yarın meslektaşıma devrettikten sonra Denizli'ye doğru yola çıkacağım. Asli görevime orada devam edeceğim. Fakat kalbim hep bu şehirde olacak. Ameliyatı yapacak hocam İstanbul'da. Doktorum, Ameliyat edelim, bu işi bitirelim. Bundan sonra ki ömrümüzün kalanıyla inşallah sağlıklı yaşayacağım
Kılıçdaroğlu ile dalga geçiyordu, CHP'den aday oldu Kılıçdaroğlu'ndan soğan paylaşımı! "Asıl gündemimiz bu" Aday listelerinde yer almamıştı! Bakan Koca'dan açıklama geldi O isim partisinden istifa etti!