İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu'nun canlı yayında yaptığı 'amigo' benzetmesi Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ü küplere bindirdi. Öztürk, Yörükçüoğlu'na sert ifadelerle yüklenirken moderatör Kübra Par ne yapacağını şaşırdı.

  • 31 Mart yerel seçimlerine sayılı gün kala siyasi parti temsilcileri her akşam başka bir canlı yayına katılarak propaganda çalışması yürütüyor.
  • Son olarak TV100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programında gergin anlar yaşandı.

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı - Resim : 1

  • İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu ile Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, canlı yayında kavga etti.

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı - Resim : 2

"YAZAR-ÇİZER TAKIMI AMİGO"

  • Yörükçüoğlu "Stadyum düzeni siyasete hakim oluyor. Liderler kulüp başkanı, genel merkezler kulüp yönetimi, yazar-çizer takımı amigo... Biz kutup olmak istemediğimiz için genel başkanımız bu düzeni yıkmak için siyasete girdiği için asla dahil olmaz buna" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı - Resim : 3

  • Yörükçüoğlu'nun yaptığı açıklamalara sert tepki gösteren Öztürk, "Ben 55 yaşındayım, 39 yıldır bu işi yapıyorum. Bana amigo derseniz ben sizi burada konuşturmam. Siz kimsiniz bana amigo diyeceksiniz?" diye konuştu.

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı - Resim : 4

  • Bu sırada moderatör Kübra Par ne yapacağını şaşırdı. Uzun bir süre ikiliyi susturmaya çalışan Par, Yörükçüoğlu'ndan özür dilemesini istedi.
  • Yörükçüoğlu ise ifadelerinin yanlış anlaşıldığını belirterek kendisini yeniden anlattı.

İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun gazetecilere yaptığı benzetme Hasan Öztürk'ü kızdırdı - Resim : 5

Kaynak: haberet.com

Kılıçdaroğlu: Timsah gözyaşlarına inanmayın CHP'li isim yayını terk etti Yeniden Refah Partisi Ankara adayı Suat Kılıç'a semt pazarında esnaftan rest: Biz size güvenmiyoruz 'Düzenleme' denilen kaldırım taşı