İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e talip olduğunu açıkladı

İstifasıyla İYİ Parti'de deprem etkisi yaratan Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz hafta AK Parti'ye geçmiş, rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan takmıştı. Hatipoğlu, katıldığı canlı yayında siyasi kariyerine Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığını eklemek istediğini söyleyerek "Eskişehir hak ettiği desteği alamıyor. Eskişehir'e genç ve dinamik başkan gerekiyor. Eskişehir'i hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, canlı yayında "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak isterim" dedi.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e talip olduğunu açıkladı - Resim : 1

  • Hatipoğlu, Mehmet Akif Ersoy'un "Yerel seçimlerde Eskişehir'den belediye başkan adayı olma ihtimaliniz var mı?" sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu talebini konuşmadığını ancak böyle bir ihtimalin olduğunu söyledi.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e talip olduğunu açıkladı - Resim : 2

"MEMLEKETİMDE 25 YILDIR HİZMET GÖRMEYEN BİR SANAYİCİYİM"

Nebioğlu, Eskişehir'in kronikleşmiş sorunları oluğunu belirterek şunları kaydetti:

  • Eskişehir'den yerel seçimlerde belediye başkan olma ihtimalim var. Tabi ki ben de isterim ama karar belli konuşmaları yaptıktan sonra Cumhurbaşkanımızda.
  • Ben memleketimde 25 yıldır hizmet görmeyen bir sanayiciyim. Bizim eski belediye başkanımız Yılmaz Büyükerşen Eskişahir'i çok güzel bir marka yaptı ama zamana yenilme var.
  • Eskişehir'de bizim kronikleşmiş sorunlarımız var. Ben bunu Yılmaz hocama sorduğumda 'bana para vermiyorlar iş yapamıyorum' diyor. Öbür tarafa sorduğumda 'para veriliyor, doğru işler yapılmıyor' deniyor. İnşallah yeni dönemde bu sorunu çözeceğiz.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e talip olduğunu açıkladı - Resim : 3

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKMIŞTI

İYİ Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti’ye katılmış ve Hatipoğlu'nun parti rozetini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MKYK toplantısında takmıştı.

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Nebi Hatipoğlu Eskişehir'e talip olduğunu açıkladı - Resim : 4 

CHP'nin belediye başkan adaylarını nasıl belirleyeceği belli oldu TBMM Başkanı Kurtulmuş, Akşener ile görüştü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Abdülkadir Selvi İYİ Parti'deki son gelişmeleri kaleme aldı