Feridun Bahşi'nin 15 Temmuz'la ilgili sözlerine İYİ Parti'den cevap geldi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Milletvekili Feridun Bahşi'nin 15 Temmuz'la ilgili sözlerine cevap verdi. Zorlu, Meral Akşener'le ilgili sözlerin ciddiyetten uzak olduğunu ifade etti.

Feridun Bahşi'nin 15 Temmuz'la ilgili sözlerine İYİ Parti'den cevap geldi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısının ardından gazetecilerle yaptığı sohbette, İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi'nin 15 Temmuz'da Akşener ile aralarında geçen diyaloğa ilişkin açıklamasının anımsatılması üzerine Zorlu, Akşener ile konuyu paylaştığını ve bir değerlendirme yaptıklarını söyledi. Zorlu, şunları kaydetti:

"KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİL"
"Bu diyaloğun kesinlikle doğru olmadığını ifade ettiler. Ben de aracılığınızla ifade etmek isterim, tamamıyla gerçek dışı ve ciddiyetten uzak bir açıklamadır. Bizim en başından beri FETÖ dahil olmak üzere terör örgütleriyle olan mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. İYİ Parti iktidarında da tüm terör örgütleriyle tavizsiz kararlı mücadelemiz en yoğun şekilde devam edecek bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya eleştiri Ümit Özdağ destekledikleri ismi açıkladı: "Sadece Mansur Yavaş" Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor