İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı

İstifa depremlerinin sürdüğü İYİ Parti'de son olarak Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın partiden ihracı istenmişti. Genel başkan Meral Akşener parti içi krizleri TBMM'deki grup toplantısında ele aldı. Kulislerde dolaşan "İYİ Parti zor durumda" söylemlerine sert sözlerle yanıt veren Akşener'e salondan alkış yükseldi. Bu sırada bir partilinin attığı slogan Akşener'in hoşuna gitti. Gülme krizine giren Akşener "Bozkurtların da yuvası değil mi?" diyerek bozkurt işareti yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı
  • Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son günlerde partisinde yaşanan krizler hakkında kulislerde dolaşan söylemlere partisinin TBMM grup toplantısında yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 1

  • Akşener, "İYİ Parti zor durumdaymış! Yüzde 60 şakşakçılarının, kola kutusu hastalarının keyfi yerinde. İYİ Parti zor durumdaymış" diyerek zehir zemberek sözlerle ittifakı noktaladığı CHP'ye gönderme yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 2

"BU YAŞADIKLARIMIZ KESİNLİKLE TESADÜF DEĞİL"

  • Akşener, İYİ Parti'de yaşanan iç karışıklığı aydınlatmadan hükümet ve muhalefete yüklenmeye devam etti:
"El birliğiyle herkes İYİ Parti'yi konuşuyor. Seçmene verdiği sözlerin hiçbirini tutmayanların keyfi yerinde. Ama İYİ Parti zor durumdaymış. Parti içi hesaplarını görmek için Türkiye'yi feda edenlerin keyfi yerinde. Ama bu yaşadıklarımız kesinlikle tesadüf değil. Milletimizin belirlediği adayla çıksaydık bu en çok Saray'ı üzerdi. Yüzde 60'la alırız diyen akılsızlara dokunmadılar.

"İYİ PARTİ'DE GÜNEŞ YERİNDE HER ŞEY YOLUNDA"

İYİ Parti hür siyasetinden en çok Saray ve eşrafı çekiniyor. İttifak içinde flulaşan kimliğimizin artık berrak şekilde görünmesinden korkuyorlar. Müstakil kimliğimizle istismar edecekleri bir açığımız olmadığı için korkuyorlar. Milletimizi İYİ Parti'den uzaklaştıracak yeni bir bahane bulamadıkları için korkuyorlar. İYİ Parti'de güneş yerinde her şey yolunda.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 4

"BURASI AKŞENER'İN YUVASI"

  • Bu sözlerin ardından salonda alkış tufanı koptu. Bazı partililer 'çok yaşa' sloganları ararken bir partili, bozkurt işareti yaparak "Burası Akşener'in yuvası" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 5

AKŞENER'DEN BOZKURT İŞARETİ

  • Akşener de bunun üzerine kahkaha atarak "Bozkurtların da yuvası değil mi?" dedi. Salona partilinin yaptığı işareti göstermek için de bozkurt işareti yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 6

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, salondan gelen slogan üzerine bozkurt işareti yaptı - Resim : 7

Kaynak: haberet.com

Ümit Dikbayır 'sessiz kalamam' dedi TBMM'den MHP ve HEDEP arasında yüksek tansiyon! "Otur lan yerine, şerefsize bak ya" Akşener'den 50+1 açıklaması Celalettin Güvenç siyasete geri dönüyor