İddialar doğruysa İYİ Parti dağılabilir! Koray Aydın ve ekibinin istifa edeceği iddia edildi

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında Müsavat Dervişoğlu'na rakip olan ancak seçimi kazanamayan Koray Aydın'ın ekibiyle birlikte istifa edeceği iddia edildi. Son olarak Akşener'in Erdoğan'ı ziyaretine verdiği tepkiyle gündeme gelen Aydın'ın yeni bir parti kuracağı da kulislerde konuşulanlar arasında.

İddialar doğruysa İYİ Parti dağılabilir! Koray Aydın ve ekibinin istifa edeceği iddia edildi
  • 31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra olağanüstü kurultaya giderek kan değişimi yaşayan İYİ Parti'de sular bir türlü durulmadı.
  • Son olarak İYİ Parti eski genel başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti parti kulislerini hareketlendirmiş, içeride eleştiriler baş göstermişti.
  • Özellikle Akşener'in ziyareti parti rozeti takmadan gerçekleştirmesi eleştiri konusu olurken partinin ağır toplarından olan Koray Aydın, Akşener’in İYİ Partililerinin yüzünü yere eğdirdiğini ifade etmişti.
  • 27 Nisan’da yapılan 5. Olağanüstü Kurultay’da genel başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın hakkında son olarak partisinden istifa edeceği iddiaları ortaya atıldı.

İddialar doğruysa İYİ Parti dağılabilir! Koray Aydın ve ekibinin istifa edeceği iddia edildi - Resim : 2

YENİ BİR YOL HARİTASI ÇİZECEK

  • Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aydın’ın önümüzdeki günlerde, yeni bir yol haritası çizmek için yakın çalışma arkadaşlarıyla bir araya geleceği, İYİ Parti’den istifa etme seçeneğinin de aralarında bulunduğu önemli kararlar alabileceği belirtildi.

İddialar doğruysa İYİ Parti dağılabilir! Koray Aydın ve ekibinin istifa edeceği iddia edildi - Resim : 3

'YENİ PARTİ KURACAK'

  • Kulislerde Aydın'ın yeni bir parti kuracağı da konuşulurken bu ekibin istifa etmesi durumunda İYİ Parti’nin dağılma sürecine girebileceği de iddia ediliyor.

İddialar doğruysa İYİ Parti dağılabilir! Koray Aydın ve ekibinin istifa edeceği iddia edildi - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

CHP'den Yılmaz Özdil'e cevap Bakanlıktan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'a yalanlama Yılmaz Özdil Özgür Özel'e savaş açtı: Sana bu iftiranı yedireceğim 'Şimşek ile görüşmemizi Erdoğan istedi'