İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan ilk açıklama! Milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz

AK Parti'nin önemli isimlerinden Bülent Turan, İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile AK Parti Grup Başkanvekilliği'nin ardından hizmetine İçişleri Bakan Yardımcısı olarak devam edecek. Yeni görevi için açıklamalarda bulunan Turan, "Kucaklayıcı bir yaklaşımla, bu ağır emanetin sorumluluğunun farkında milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan ilk açıklama! Milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz

AK Parti'nin kilit isimlerinden olan Bülent Turan, 13 yıllık hizmetinde yeni görevi hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile AK Parti Grup Başkanvekilliği yapan Bülent Turan artık İçişleri Bakan Yardımcısı olarak çalışmalarına devam edecek.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan

"DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ONUR"

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "13 yıl boyunca büyük bir gururla yürüttüğümüz ve huzurla bıraktığımız İstanbul ve Çanakkale Milletvekillikleri ile Grup Başkanvekilliği görevlerinden sonra şimdi de aynı gurur ve heyecanla İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine başlıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Alınan ağır sorumluluğun farkında olduğunu belirten Turan, gayretle çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Kucaklayıcı yaklaşımın devam edeceğini ifade eden İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "İçişleri Bakanlığı devletimizin en hayati, en kritik kurumlarından. Bu büyük ve önemli teşkilatta görev almak, devletimize ve milletimize hizmet etmek büyük bir onur." paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan ilk açıklama! Milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz - Resim : 2

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan'ın açıklamasını şu ifadelerle noktaladı;

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla; insan hakları, adalet, eşitlik ve liyakat perspektifinde, kucaklayıcı bir yaklaşımla, bu ağır emanetin sorumluluğunun farkında milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz.

Sn Cumhurbaşkanımıza ve Sn Bakanımıza, en önemlisi emanetin sahibi aziz milletimize müteşekkiriz.

Rabbim utandırmasın, günü geldiğinde de yine huzurla bırakmayı nasip etsin.

Haydi Bismillah…"

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan'dan ilk açıklama! Milletimizin emrinde olmak için gayret edeceğiz - Resim : 3

Yeni bakan yardımcıları tüm listesi Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu kimdir? 9 siyasi partiye ilişkin mali denetim kararı! Sağcılık ve solculuk nasıl ortaya çıktı?