İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Umre dönüşü ilk kez konuştu! Rejim değişikliği göndermesi yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, anne babasıyla birlikte gittiği umre ziyaretinden döndü. Umre dönüşü çalışmalarına kaldığı yerden devam eden İmamoğlu, Büyük İstanbul Otogarı'nda açılan Geçici Barınma Merkezi'nde kamera karşısına geçti. İmamoğlu burada yaptığı açıklamada, "Düşünsene otogarda ders çalıştın, üniversite kazandın. Yarın biri çıkıp diyecek ki 'Ben başbakan oldum.' Bu rejimi de değiştireceğiz" diyerek rejim değişikliği göndermesinde bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Umre dönüşü ilk kez konuştu! Rejim değişikliği göndermesi yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Umre dönüşü ilk kez kameralar karşısına geçti. Büyük İstanbul Otogarı'nda Geçici Barınma Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren İmamoğlu, hizmetleri hakkında bilgi verdi.

REJİM DEĞİŞİKLİĞİ MESAJI
19 farklı birimde hizmet sunulacak Geçici Barınma Merkezi'nde incelemelerde bulunan İmamoğlu,

"Sokakta kalan, yaşayan binlerce vatandaşımıza soğuk kış koşullarında destek oluyoruz. İstanbul'daki bütün vatandaşlarımız duysun ki hangi konu olursa olsun, zor anında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yanında. Çok mutluyum burası için. Düşünsene otogarda ders çalıştın, üniversite kazandın. Yarın biri çıkıp diyecek ki 'Ben başbakan oldum.' Bu rejimi de değiştireceğiz ya"

 ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"BENZER MERKEZLERİN SAYISI ARTACAK"
"Özellikle belli lokasyonlarda; örneğin Taksim civarı, örneğin Aksaray bölgesi, bir tane de Anadolu Yakası'nda olmak kaydıyla sadece lojistiğini ve diyaloğu sürdürecek bir merkezin oluşması şart. Yani geldi, konuşuldu, nakledilme yeri oldu, bazı ihtiyaçları hızlıca giderildi. Belki bazı tetkikler yapıldı. Yani 'Ben nereye gideceğim, ne yapabilirim' demeyecek. O mahallelerin muhtarları bunu bilecek, ilçe başkanlarımız bunu bilecek, siyasi partiler bunu bilecek, kurumlar, kuruluşlar da bilecek; 'Hemen şuraya, adrese' diye gönderebilecek. Yani savruk bir alan düzenini gidereceğiz hızlıca. Bu lojistik alanları da hızlıca harekete geçirmiş olacağız. Mekanlarımız var. Sadece orada tertipli, düzenli bir alan tanzimi ve oraya deneyimli, aynı zamanda bu konuda uzman arkadaşlarımızın görevlendirilmesiyle bunları sonuçlandırabiliriz diye düşünüyorum. Şu anda açılan bu merkez ve diğer merkezlerimizin bu olgunlukta kışa hazır hale getirilmesi bizim için kıymetli. Diyoruz ki; İstanbul'daki bütün vatandaşlarımız duysun ki hangi konu olursa olsun, zor anında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yanında."

Eyleme katılanlar yakalanmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Suriyelilerin ülkesine dönmesi ABD'li Al Monitor'ü panikletti Bakan Akar Londra'ya gitti