Hamza Dağ Kilis'te Türkiye Buluşmaları etkinliğine katıldı

Hamza Dağ, Kilis'te düzenlenen Türkiye Buluşmaları etkinliğinde değişim ve yenilenmenin önemine vurgu yaptı.

Hamza Dağ Kilis'te Türkiye Buluşmaları etkinliğine katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kilis'te gerçekleşen "Türkiye Buluşmaları" etkinliğine katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Dağ, burada yaptığı konuşmada, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek büyük kongrenin, önceki kongrelerde olduğu gibi yenilenmenin ve değişimin adresi olacağını belirtti. "Güçlenmiş, çağın ruhuna uygun bir AK Parti, 2028'e sağlam adımlarla ilerleyecektir," dedi.

DEĞİŞİM MESAJI VERDİ

AK Parti Kilis İl Başkanlığı tarafından bir otelde organize edilen etkinlikte, Hamza Dağ, partinin genç ve dinamik bir yapı olduğunu vurgulayarak, tüm Türkiye'yi gezerek halkın taleplerini dinleyeceklerini ifade etti. Dağ, "Milletin partisi olarak, mevcut durumdan daha ileriye gitmek için vatandaşlarımızla el ele vereceğiz," şeklinde konuştu.

ELEŞTİRİLER

Dağ, muhalefete yönelik eleştirilerde bulunarak, CHP'li yerel yönetimlerin hizmet ve icraat noktasında başarısız olduklarını savundu. "Son dönemdeki skandallarla, İzmir'de vaad edilen projelerin hayata geçmemesi, bunun en açık örneğidir," dedi.

DIŞ POLİTİKA KONUSU

Dış politikaya da değinen Dağ, Gazze'nin ve Filistin meselesinin önemine dikkat çekerek, "Gazze bizim kanayan yaramızdır. Özgür Filistin için mücadelemiz devam edecek," ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis İl Başkanı Zihni Serhan Diyarbakırlı ve partinin çeşitli yöneticileri katılırken, yeni üyelerin de rozetleri takıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ (ortada), Kilis İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ (ortada), Kilis İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" etkinliğine katıldı. Programına, AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal (solda), AK Parti Kilis İl Başkanı Zihni Serhan Diyarbakırlı (sağda) da katıldı.

BBP Genel Başkanı Destici, ATO Başkanı Baran ile Ahilik Haftası'nda bir araya geldi Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sivas’a Ziyaret Özgür Özel'den "ahmak davası" yorumu Meclis Genel Kurulu'na panik düğmesi