Halk TV ekranlarında isyan bayrağı! Emin Çapa: İzmirliler muhalefetten bezmiş durumda

CHP'li Emin Çapa, Halk TV ekranlarında katıldığı programda muhalefete isyan etti. İzmir'de seçmenin serzenişlerine şahit olduğunu kaydeden Çapa, "Muhalefeti eleştirelim, eleştirmeyelim ama bu ülke bizim. İzmirliler bezmiş durumda muhalefetten" dedi.

  • Halk TV'de Şirin Payzın'ın 'Sözüm Var' programına konuk olan Emin Çapa, ana muhalefet partisi CHP'yi eleştirerek isyan etti.

Halk TV ekranlarında isyan bayrağı! Emin Çapa: İzmirliler muhalefetten bezmiş durumda - Resim : 1

  • Çapa, Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmemesi üzerine seçmenin tepki gösterdiği İzmir için, "Ne yazık ki bugün, değişim sloganın altının boşaltılarak, hedefinden koparıldığını ve umutların sönümlendiğini üzülerek görüyoruz" dedi.

 

Halk TV ekranlarında isyan bayrağı! Emin Çapa: İzmirliler muhalefetten bezmiş durumda - Resim : 2

"BU ÜLKE BİZİM"

  • CHP'li belediyelerin hizmet etmediğini ima eden Çapa, "Muhalefet var ya da yok. Muhalefeti eleştirelimi, eleştirmeyelim ama bu ülke bizim" dedi.

"BEDELİNİ ÖDÜYORLAR"

  • Çapa, İzmir'de yaptığı saha araştırmasını ise şu ifadelerle özetledi:

"İzmir'deydim. İzmirliler bezmiş durumda muhalefetten. ‘Yıllardır biz direniyoruz hizmet almıyoruz. Siz hiçbir şey yapmıyorsunuz' diyorlar. Gidin bir dinleyin İzmirlilerin neler diyorlar. Bedelini ödüyorlar."

Kaynak: haberet.com

İYİ Parti Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan Mansur Yavaş'a Mansur Yavaş’a sert sözler İYİ Partili Başkan'ın benzetmesi kavgaya götürdü Kılıçdaroğlu: Timsah gözyaşlarına inanmayın CHP'li isim yayını terk etti