Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan bomba kulis: İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başladı

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Haftalık' programında yine çok çarpıcı konuları ele aldı. CHP'de devam eden 'değişim' çağrıları ve Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasındaki gerilimi masaya yatıran Aydın, İmamoğlu'na yakın bir isimden edindiği kulis bilgisini paylaştı. Ekrem İmamoğlu'nun anket üstüne anket yaptırdığını söyleyen Aydın, "İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başlamış durumda. Her an yeni bir partimiz olabilir" dedi.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 'Haftalık' programının bu haftaki bölümünde CHP'de devam eden gerginlikleri ve 'değişim' çağrılarının sonuç bulup bulmayacağını ele aldı. 

İMAMOĞLU'NUN DEĞİŞİM YEMEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hafta başında düzenlediği 'değişim yemeği'nin perde arkasını aktaran Aydın şunları kaydetti:

"İmamoğlu bir açıklama yaptı yemekle ilgili. Bu arada Ali Mahir Başarır, konuk olduğu bir canlı yayında 'Bizim tabanımız küsse de kızsa da gelir CHP'ye oy verir' dedi. Ali Mahir Başarır, yeni parti kurmanın başarı getirmeyeceğini de söyledi. Geçen hafta Ekrem İmamoğlu'nun parti kuracağını zannetmediğimi söylemiştim. Abdulkadir Selvi de İmamoğlu'nun parti kuracağını yazmıştı. Selvi yılların deneyimli ismi yanılmamış. Ben yanılmışım.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan bomba kulis: İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başladı - Resim : 1

"İMAMOĞLU, YENİ PARTİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI"

İmamoğlu'na çok yakın bir isimden öğrendiklerimi anlatmak istiyorum. İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başlamış durumda. Ancak bir taraftan da İBB Başkanlığı için anketler yaptırıyor. Bunu istememekle birlikte bir dönem daha aday olsam mı diye düşünüyor. İnanılmaz fazla anket yaptırdığını duydum.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan bomba kulis: İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başladı - Resim : 2

'ÖZGÜR ÖZEL'İN ŞANSI DAHA YÜKSEK'

Seçileceğine emin olursa Kılıçdaroğlu'yla uzlaşıp bu yolu deneyebilir. Öncelikli isteği CHP'nin başına geçmekti ya şu anki sistemde bunun çok zor olduğunu İmamoğlu anlamış. Kılıçdaroğlu gitse bile Özgür Özel'in şansının yüksek olduğunu analiz etmiş.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan bomba kulis: İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başladı - Resim : 3

"HER AN YENİ BİR PARTİMİZ OLABİLİR"

Yeni parti kurmak için de bir takım hazırlıkları var. Her an yeni bir partimiz olabilir. Ali Mahir Başarır demiş ya 'Bizim tabanımız kızsa küsse de gelir oy verir' tabanınız kaç kaldı onu ölçmeniz lazım.

"HABERET'İN BARDAĞINI KOYSAK YÜZDE 25 ALIRDI"

Sizin örnekleriniz var ya ben de örnek vereyim Haberet'in bardağını koysak yüzde 25 alırdı artık o yüzde 25 yok canım tamam mı? Bardak koysan yüzde 15 alırsın bıktılar sizden. Fenalık bastırdınız. Haberet'in bardağını koysam yüzde 15 alırsın o da sana yetmez. Hadi bay bay.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan bomba kulis: İmamoğlu, yeni parti hazırlıklarına başladı - Resim : 4

"ATATÜRK'Ü ARKANIZA ALMIŞSINIZ NE PRİM YAPTINIZ"

Ekrem İmamoğlu'nu da bu kadar küçümsemeyin. Yanlışları var tamam da 'seçmen gelir yine bize oy verir' diye bir şey yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü arkanıza almışsınız ne prim yaptınız."

Buket Aydın'la Haftalık programının tamamını izlemek için tıklayın

Kaynak: haberet.com

CHP'de takvim işliyor: İlçe kongreleri başlıyor Sevigen: Fetöcülerle doldurdular Gelecek de Deva olmadı! Kapanacaklar CHP sosyal medya sorumlusunu kovdu!