Gelecek Partisi ve DEVA ile ilgili çarpıcı sözler: Kapanacaklar

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerde ağır yenilgi alan 6'lı masa ile ilgili bomba iddia. Yenilgi sarsıntıların yaşandığı 6'lı masada, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti." sözleri sonrası ittifak içerisinde yeni soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Davutoğlu'nun sözlerine ilişkin İhsan Aktaş dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Gelecek Partisi ve DEVA ile ilgili çarpıcı sözler: Kapanacaklar

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan 6'lı masada sular durulmuyor. Yenilginin bir numaralı sorumlusu olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler ittifak içerisinde varlığını sürdürürken geçtiğimiz gün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaptığı açıklama ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP listelerinden seçime girmelerinin hata olduğunu söylerken, "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti. Her şeyi denedim. İYİ Parti’ye teklif götürdüm. Bu sağ seçmen CHP’ye oy vermez beraber olalım dedim." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi ve DEVA ile ilgili çarpıcı sözler: Kapanacaklar - Resim : 1

"DEVA VE GELECEK PARTİSİ KAPANACAK"

Davutoğlu'nun bu sözleri ittifak içerisinde esen soğuk rüzgarları daha da kuvvetlendirirken, Gelecek Partisi liderinin söz konusu açıklamalarına ilişkin İhsan Aktaş dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin tabanından koptuğunu ifade eden Aktaş, "DEVA ve Gelecek Partisi'nin açık kalamayacağına dair öngörüm var. Çünkü; partiler siyasi tabanlarıyla ayakta kalır." dedi.

CHP sosyal medya sorumlusunu kovdu! CHP'li Cihaner: Sağın karşısına sağ ile çıktık, yenilen biz değiliz Koltuk için R yaptı! Rotasını İBB'ye çevirdi AK Parti İstanbul'dan kimi aday gösterecek? İsmail Saymaz'dan çok konuşulacak kulis