Faruk Çelik’ten özeleştiri: Yerel mağlubiyeti ekonomiye bağlamak özeleştiriden kaçmaktır

Eski bakan Faruk Çelik, seçimler ile ilgili "Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır." dedi.

Faruk Çelik’ten özeleştiri: Yerel mağlubiyeti ekonomiye bağlamak özeleştiriden kaçmaktır
  • Sosyal medya hesabından paylaşım yapan yapan Bursalı eski bakan Faruk Çelik, Aday olabilmek için pek çok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘’kişisel sorumluluktan kaçarak’’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar ifadelerini kullandı.

Faruk Çelik’ten özeleştiri: Yerel mağlubiyeti ekonomiye bağlamak özeleştiriden kaçmaktır - Resim : 1

  • Faruk Çelik aynı zamanda yereldeki mağlubiyeti yalnızca genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır.
  • Aynı zamanda "10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmektir" dedi.

Faruk Çelik’ten özeleştiri: Yerel mağlubiyeti ekonomiye bağlamak özeleştiriden kaçmaktır - Resim : 2

Faruk Çelik'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘’kişisel sorumluluktan kaçarak’’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar.

Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır.

Ayrıca 10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmektir.

CHP'li başkandan AK Partili adaya küfür! Esenyurt'ta yeni başkandan isyan: Boş kasa devraldık YSK, Van için gerekçeli kararı açıkladı Kütahya'da oylar yeniden sayılacak