Mehmet Sevigen'den sert sözler: Fetöcülerle doldurdular

Hande Koçyiğit'e konuşan eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen, seçim dönemi sonrası kazan kaynatan CHP ve istifası istenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında konuştu. Sevigen, "Kılıçdaroğlu gitmezse parti bölünür. Partiden istifa edenlere yazık oldu, yerlerini Fetöcülerle doldurdular." ifadelerini kullandı.

Mehmet Sevigen'den sert sözler: Fetöcülerle doldurdular

Canlı yayında Hande Koçyiğit'e konuşan eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen seçimlerden sonra kazan kaynatan CHP ve seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirilerde bulundu.

Daha önce de katıldığı programlarda her fırsatta Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini dile getiren Sevigen şu ifadeleri kullandı:

"GİTMEZSE PARTİ BÖLÜNÜR"

"Kemal Kılıçdaroğlu gitmezse parti bölünebilir. Seni halk istemiyor ya, en yakın adamların gidip Ekrem İmamoğlu'na ısrar etti.

"FETÖCÜLERLE DOLDURDULAR"

CHP içinde istifa eden il başkanlarına, istifa edip de seçilemeyen partililere yazık oldu. Onların yerine Fetöcülere, Ali Babacan'ın adamlarına yer verildi.

"İLK DEFA ŞANSIMIZ VARDI"

İlk defa bir seçimde şansımız vardı. Bu dönemde de kaybediliyorsa bu halka zulümdür. Bunun ismi halk düşmanlığı halk yeni bir umut bekledi."

Kaynak: haberet.com

Gelecek de Deva olmadı! Kapanacaklar CHP sosyal medya sorumlusunu kovdu! CHP'li Cihaner: Sağın karşısına sağ ile çıktık, yenilen biz değiliz Koltuk için R yaptı! Rotasını İBB'ye çevirdi