Eren Erdem'den para alan gazeteciler iddiası ile ilgili açıklama: Kılıçdaroğlu aleyhine finanse edilenleri belgeleriyle açıklayacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da gündeme getirdiği "para alan gazeteciler" iddiası ile ilgili, "Bunlarla ilgili belgeler bende mevcut. Günü geldiğinde, bunları açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

Eren Erdem'den para alan gazeteciler iddiası ile ilgili açıklama: Kılıçdaroğlu aleyhine finanse edilenleri belgeleriyle açıklayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, daha önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da söz ettiği "para alan gazeteciler" iddiası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"PARA ALAN GAZETECİLER VAR"

tv100'deki Eşit Ağırlık programına katılan Erdem, Kılıçdaroğlu'nun daha önce bir canlı yayında sarf ettiği, "para alan gazeteciler var" iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"BUNLARI AÇIKLAYACAĞIZ, BELGELERİYLE AÇIKLAYACAĞIZ"

Erdem, şunları söyledi:

"Birtakım kaynaklardan desteklenerek, finanse edilerek Kılıçdaroğlu aleyhine faaliyetler yapan gazeteciler olduğunu ifade ettim. Bunlarla ilgili belgeler bende mevcut. Günü geldiğinde, bunları açıklayacağız, belgeleriyle açıklayacağız."

"KİMİN NEREDEN NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI İYİ BİLİYORUM"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun isim vermeden bazı gazeteciler için kullandığı "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" sözleri tartışma yaratmış, çok sayıda gazeteci duruma tepkiş göstererek bu isimlerin açıklanması çağrısı yapmıştı.

'Sahte kaset' sürecinde yaşadıklarını anlattı: Eşim 'bu sen değilsin' dedi Mansur Yavaş İYİ Parti'den aday olacak mı? Akşener: Kaç kilo geldiğimizi tarttıracağız Yerel seçime kendi adaylarıyla girecek