Eren Erdem'den Halk TV açıklaması! 2 milyon liralık ödeneği kestim 10 milyon tasarrufa geçirdim

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası ile Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Eren Erdem'in ilk adımlarından biri Halk TV'nin ödeneğini kesmek olmuştu. Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Halk TV'nin 2 milyon liralık ödeneğini kestim, CHP'yi 5 ayda 10 milyon tasarrufa geçirdim" şeklinde konuştu.

  • 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, partide bazı değişikliklere gitmişti. Bu isimlerden biri olan Eren Erdem, Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.

KILIÇDAROĞLU GİTTİ GÖREVİ BİTTİ

  • CHP'deki kurultayda da kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu ile görevi değişen isimlerin başında Eren Erdem geldi.
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gelmesi ile Eren Erdem'in de partideki kısa görevi sona erdi.

EREN ERDEM'DEN HALK TV İTİRAFI

  • CHP'nin partinin propagandasını yapması için ödenek verdiği iddia edilen Halk TV ile Eren Erdem'in yıldızı barışmamıştı.
  • Eren Erdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile geçtiğimiz aylarda yaşanan gerginliğin perde arkasını anlattı.
  • Erdem, "Halk TV'nin 2 milyon liralık ödeneğini kestim, CHP'yi 5 ayda 10 milyon tasarrufa geçirdim." ifadelerine yer verdi.

Eren Erdem'den Halk TV açıklaması! 2 milyon liralık ödeneği kestim 10 milyon tasarrufa geçirdim - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan sahaya iniyor: 50 ilde miting YSK açıkladı! Siyasi partiler anlık takip edebilecek Bakan Fidan'dan NATO ve AB çıkışı İYİ Parti'de 4 ilçe başkanı görevden alındı