Ekrem İmamoğlu'nu ahlaksızla suçladı! Bülent Kerimoğlu'nun genç kızlarla samimi fotoğrafı servis edildi

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ahlaksızlıkla suçladı. Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen bir Twitter hesabı, Kerimoğlu'nun birkaç genç kadınla olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nu ahlaksızla suçladı! Bülent Kerimoğlu'nun genç kızlarla samimi fotoğrafı servis edildi

Türkiye tarihi seçimleri ardında bırakırken kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kaybeden de Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Seçimlerin hemen peşinden muhalefet kolunda isyan kazanları kaynadı.

12. kez kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu için istifa yankıları devam ederken, CHP her gün yeni bir skandalla adından söz ettiriyor.

Son olarak Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na kumpas toplantısı medyaya sızdırıldı. Kılıçdaroğlu'nun istifasından yana olan İmamoğlu'nun gizli görüşmesi partide adeta iç savaşa yol açarken, tansiyonlar her gün biraz daha yükseliyor. Bir taraf İmamoğlu'nu desteklerken diğer taraf ihanetle suçluyor.

PARALEL CHP TOPLANTSININ ARDINDAN İLK GÖRÜŞME: KILIÇDAROĞLU İLE İMAMOĞLU BİR ARAYA GELDİ

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, gündeme bomba gibi düşüen toplantının ardından ilk defa dün belediye başkanları toplantısında görüştü. Toplantı sırasında öne çıkan olaylardan biri de CHP Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun, İmamoğlu çıkışı oldu.

İMAMOĞLU'NA AHLAKSIZ DEDİ

Bülent Kerimoğlu, toplantı esnasında İmamoğlu'nu ahlaksızlıkla suçlayarak darbeci ilan etti.

Gazeteci İsmail Saymaz, İmamoğlu ve Kerimoğlu krizini ele alarak detayları aktardı.

"ZOOM TOPLANTISI YAPMAK AHLAKSIZLIKTIR"

Saymaz'ın yazısına göre Kerimoğlu bir süredir gerilim yaşadığı İmamoğlu’nu hedef alarak şöyle dedi;

Sizi koltuğa genel başkanımız oturttu. Siz seçimi tek başınıza kazanmadınız. Zoom toplantısı yapmak ahlaksızlıktır. Seçim kampanyasında “ben cumhurbaşkanı adayı değilim” demeyenler suçludur. Önseçim yapılmasını istiyorum. Eğer önseçim yapılırsa İBB Başkanlığına adayım.

"SOKAKTA GEZEMİYORSUN, GELMİŞ BURADA KONUŞUYORSUN"

İmamoğlu sataşma üzerine şu karşılığı verdi;

Böyle üslup olmaz. Bana hitaben konuşamazsın. En az dört kez hakaret ettin. Aynen iade ediyorum Ahlaksız sensin. Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun gelmiş burada konuşuyorsun.

KERİMOĞLU'NUN FOTOĞRAFLARI SERVİS EDİLDİ

CHP'de hararetlenen kaset savaşları, bu olayın üzerine iyice harlandı.

İMAMOĞLU DESTEKÇİLERİ GÖREVE GEÇTİ

Kerimoğlu'nun bu tepkisi üzerine, Ekrem İmamoğlu'na yakın medya harekete geçti.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen bir Twitter hesabı, Bülent Kerimoğlu'nun birkaç kadınla aynı masada oturduğu fotoğrafı paylaştı.

Ekrem İmamoğlu'nu ahlaksızla suçladı! Bülent Kerimoğlu'nun genç kızlarla samimi fotoğrafı servis edildi - Resim : 4

Paylaşıma ise şu not düşüldü;

Bülent Kerimoğlu sen kimsin ki bir dönem daha kaymaklı belediye başkanı olmak için yalakalık yapacağım diye Ekrem İmamoğlu’na hakaret ediyorsun. Sen git ağababaların gelsin… İmamoğlu sana 10 gömlek büyük gelir.

Numan Kurtulmuş Ordu'da konuştu İYİ Parti'nin yerel seçim stratejisi Hakan Fidan, mevkidaşı ile görüştü CHP'de kritik gün! Gizli toplantı sonrası ilk kez bir aradalar