Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Özel, kurultay süreci boyunca kendisine en büyük desteği verenlerden biri olan İmamoğlu için "Aramızda kardeş ilişkisi var. Bu da CHP'yi iktidara taşıyacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var

CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumartesi günü gerçekleşen kurultayda partinin divan başkanlığına seçildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var - Resim : 1

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL'E ZİYARET

Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var - Resim : 2

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, "Kurultay divan başkanlığı görevimi bugün itibariyle tamamladım. Ardından da Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile buluştuk. Bu süreçte özveriyle görev yapan Kurultay Başkanlık Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza, hukukçularımıza, delegelerimize ve tüm örgütümüze şükranlarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var - Resim : 3

KURULTAY SÜRECİNDE TAM DESTEK

CHP'deki 'değişim' çağrısını başlayan isim olan Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı rakip çıkan Özgür Özel'e tam destek vermişti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Özgür Özel'e ziyaret! Özgür Özel: Aramızda kardeş ilişkisi var - Resim : 4

ÖZGÜR ÖZEL: ARAMIZDA KARDEŞLİK İLİŞKİSİ VAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada, "Aylardır konuşulan bıktığımız bir konu var: 'Ekrem başkan ile nasıl bir ilişkiniz var?' Bizim aramızdaki ilişki kardeşlik ilişkisi, kardeşlik hukuku. Bu hukuk CHP’yi çok güzel yerlere taşıyacak. CHP’yi iktidara taşıyacak. Türkiye’yi güzel yerlere taşıyacak." ifadelerine yer verdi.

Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu'ndaki isimler sıralı tam liste İmambakır Üküş'ün görüntüsü ortaya çıktı Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu'nun çekilmeme sebebini açıkladı 'Günah keçisi ilan edildim'