Ekrem İmamoğlu pazara indi! 'Hani her şey güzel olacaktı' diyen vatandaşa: Kıskan da çatla

CHP'de Genel Başkanlık makamı için kolları sıvayan Ekrem İmamoğlu pazara çıkarak halkla ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Burada bir vatandaş, artan su faturalarına tepki göstererek "Siz geldiniz çok güzel oldu değil mi? Siz geldiniz oyalarımızı aldınız ama sözünüzde durmadınız. Hani su bedava olacaktı" dedi. İmamoğlu kadını yatıştırmakta zorlanırken, yanıt olarak "Hiç endişen olmasın her şey çok güzel oldu. Sen kıskan da çatla" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi İstanbulluyu hatırlayarak, çarşı pazar turuna çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim bayrağı açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de Siyavuşpaşa Pazarı'nı ziyaret ederken İstanbullunun tepkisiyle karşılaştı. HibyaTV YouTube kanalında yer alan videoda bir kadın su faturasının yüksek gelmesi üzerine tepki göstererek CHP belediyeciliği ile AK Parti'yi kıyasladığı görülüyor. Bu sırada kadın, "kıskanın" deyince olanlar oldu.

HANİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKTI?

Kadın seçmen,  "Hani her şey çok güzel olacaktı? Yeni su faturası geldi 450 TL. Siz geldiniz çok güzel oldu değil mi? Siz geldiniz oyalarımızı aldınız ama sözünüzde durmadınız. Hani su bedava olacaktı. Can yakıyor kardeşim. Siz sucu değil belediyesiniz. Siz sözünüzde durmuyorsunuz" dedi.

"SEN KISKAN DA ÇATLA"

Kadın sonrasında AK Partili belediyelerle kıyas yaparak "Çatlayın" dedi. Bunun üzerine ne diyeceğini şaşıran İmamoğlu, "Sen kıskan da çatla" ifadelerini kullandı.

CHP'li İlhan Cihaner: Kurultayda Kılıçdaroğlu'na karşı aday olacağım Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Meclis'te grup kuruyor Değişim kavgası büyüyor! TBBM'de tartışma!