Ekrem İmamoğlu cuma günü genel başkan adaylığını açıklayabilir! Gündeme bomba gibi düşen iddia

14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen seçimlerden ağır yenilgiyle ayrılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cuma günü CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayabileceği iddia edildi. Gazeteci Gürkan Hacır, iddia ile ilgili yaptığı açıklamada "İBB çevrelerinden bu bilgiyi aldık" dedi.

Ekrem İmamoğlu cuma günü genel başkan adaylığını açıklayabilir! Gündeme bomba gibi düşen iddia

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerden yenilgiyle ayrılan CHP'de hareketlilik 2 aydır devam ediyor. Seçim sonrası başlayan istifa çağrılarına Kemal Kılıçdaroğlu kulak tıkarken, CHP liderine karşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde 'değişim' hareketi başlatıldı.

İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çağrımıza uyarak Türkiye coğrafyasının her köşesinden ve 6 kıtadan 'İktidar İçin Değişim' sayfamızı 1 milyondan fazla vatandaşımız ziyaret etti ve 100 binden fazla vatandaşımız değişim ile ilgili görüş ve önerilerini iletti. Toplum, CHP'de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu cuma günü genel başkan adaylığını açıklayabilir! Gündeme bomba gibi düşen iddia - Resim : 1

İMAMOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLAYABİLİR

Gazeteci Gürkan Hacır, TV 100 canlı yayınında, Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatan İmamoğlu ile ilgili bomba bir iddiada bulundu. Hacır, İmamoğlu'nun cuma günü CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıklayabileceğini söyledi.

"İBB çevrelerinden bu bilgiyi aldık" diyen Hacır, "İmamoğlu'nun ilk defa değişim talebi doğrultusunda ne istediğini, nasıl bir yol haritası izleyeceğini net bir ifadeyle açıklaması bekleniyor." diye konuştu.

"KAPSAMLI BİR AÇIKLAMA YAPACAK"

Hacır konuya ilişkin şunları dile getirdi:

"Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü tweeti bir giriş, aslı yarın geliyor. Kesin söylemiyorum ama bir ihtimal Ekrem İmamoğlu yarın genel başkan adaylığını duyurabilir, kapsamlı bir açıklama yapacak ve kendi kaleme aldığı bir makaleyi sosyal medya hesabından paylaşacak. Yarın ilk defa değişim talebi doğrultusunda ne istediğini, nasıl bir yol haritası izleyeceğini net bir ifadeyle açıklaması bekleniyor. İBB çevrelerinden aldığımız haber bu."

 

Ekrem İmamoğlu genel başkanlık için kılıcını kuşandı! Bomba kulis: Seçimlerde karşısındaki aday kim olacak? İYİ Parti'den istifa etti, yeni rozetini Cumhurbaşkanı taktı Turan Tüysüz kimdir, kaç yaşında, nereli?