Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu Murat Kurum ile olan görüşmelerini anlattı

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu Murat Kurum ile olan görüşmelerini basın mensuplarına anlattı. İmamoğlu: "Bakanlarımız bir konuda görüşmek istiyorlarsa, çağırsınlar; görüşelim. Aynı masada çözüm üretme konusunda kararlı kişileriz. Bizim meselemiz millet"

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu Murat Kurum ile olan görüşmelerini anlattı

Murat Kurum ile ne konuştular? İmamoğlu'ndan flaş açıklama: 'Hepsini sayfa sayfa kendilerine açtık...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Murat Kurum ile bir araya gelmesine yönelik kendisine yöneltilen soruya da yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu Murat Kurum ile olan görüşmelerini anlattı - Resim : 1

NE KONUŞULDU?

  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dün 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu İmamoğlu'nu ağırladı.
  • Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre İmamoğlu'nun talebi üzerine gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
  • İmamoğlu'na bugün 'Murat Kurum' sorusu da yöneltildi.
  • İmamoğlu, "Bakanlarımız bir konuda görüşmek istiyorlarsa, çağırsınlar; görüşelim. Aynı masada çözüm üretme konusunda kararlı kişileriz. Bizim meselemiz millet" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçiminde rakip olduğu Murat Kurum ile olan görüşmelerini anlattı - Resim : 2

KENDİLERİ POZİTİF BİR YAKLAŞIMDA BULUNDULAR

  • Konuşmasına devam eden İmamoğlu, "İstanbul'un ne yazık ki uzun zamandır aksayan, masada duran hususları var. 2 yıl, 3 yıl hatta 4 yıllık konular vardı. Kendileri pozitif bir yaklaşımda bulundular. Bunların hepsini sayfa sayfa kendilerine açtık. Kentsel dönüşümle ilgili atacağımız adımlar, özel çevre kararnamesi ile beraber bazı kısıtlarımız oluştuğu alanlarda işbirliği yapacağımız alanlar, bu ve buna benzer çevre ile ilgili, atık su ile ilgili çok verimli 1,5 saate yakın güzel bir sohbetimiz oldu." cümleleriyle soruyu cevaplandırdı.
Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum'u ziyaret etti İmamoğlu'ndan Narin açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan İl Başkanları toplantısında konuştu Özel'den Erdoğan'a teğmenler yanıtı