Dün Bahçeli'yi ziyaret eden Murat Nuri Demirbaş bugün istifa etti

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek 'talimat ve hayır dualarını' aldığını belirten MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün 'sağlık sebepleri'ni sebep göstererek görevinden istifa etti.

Dün Bahçeli'yi ziyaret eden Murat Nuri Demirbaş bugün istifa etti
  • MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sağlık problemleri sebebiyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.
  • Demirbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 senedir devam ettiği il başkanlığı görevini sağlık sebeplerinden dolayı bıraktığını açıkladı.

Dün Bahçeli'yi ziyaret eden Murat Nuri Demirbaş bugün istifa etti - Resim : 1

  • Açıklamasında, “Kıymetli ülküdaşlarım ve değerli hemşehrilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden ötürü ve bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum” ifadelerini kullanan Demirbaş, destek ve anlayış için teşekkür etti.

DÜN BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETMİŞTİ

  • Dün Bahçeli'yi makamında ziyaret eden Demirbaş, "Türk Dünyasının Bilge Lideri, Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek emir, talimat ve hayır dualarını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin. Saygıdeğer Genel Başkanımızın tüm Kocaeli’ye selamları var" ifadesini kullandı.
İYİ Parti'de toplu istifa depremi! İzmir Meclisinde arbede Türkiye'den Filistin duyurusu Özgür Özel'den erken seçim çağrısı