Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler" sözleri soruldu. Bahçeli "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" dedi.

Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt
  • MHP Lideri Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak gündemde sıcaklığını koruyan MHP Kocaeli Milletvekili ve  Merkez Yürütme Kurulu üyesi Saffet Sancaklı'nın 'tehdit' gibi açıklamalarına yanıt verdi.
  • Bir gazetecinin 'Sancaklı'nın sözlerine yorumunuz ne olur?' demesi üzerine Bahçeli, tek cümlelik bir yanıt vererek partilisinin geçmiş kariyerine göndermede bulundu.

Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt - Resim : 1

"BENİ SEÇİM SÜRECİNDE VE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA KOCAELİ’DE GÖREMEZLER"

  • Aynı zamanda milli futbolculuk kariyeri olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı “Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz” ifadelerini kullanmıştı.
Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt - Resim : 2
Saffet Sancaklı

"3 BÜYÜK KULÜPTE OYNAMA GELENEĞİNİ SÜRDÜRMEK Mİ İSTİYOR?"

Devlet Bahçeli bu ifadelere karşılık olarak, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!" dedi.

Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt - Resim : 3

SAFFET SANCAKLI KİMDİR?

27 Şubat 1966 yılında dünyaya gelen Saffet Sancaklı Türk futbolcu, siyasetçi ve iş adamı olarak karşımıza çıkmakta. Sancaklı, 2011 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili adayı olarak siyasete atıldı. Şu anda ise MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi olarak görev alıyor. 2014 Yerel Seçimlerinde MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt - Resim : 4

3 BÜYÜK TAKIMDA OYNADI

Sırasıyla Gaziosmanpaşa Kültürspor, Vefa, Beşiktaş, Eskişehirspor, Konyaspor, Sarıyer, Kocaelispor, Galatasaray, Kocaelispor, Fenerbahçe, Konyaspor'da forvet mevkiinde oynadı. olan Saffet Sancaklı, faal futbol yaşantısını 1998-1999 sezonunda Konyaspor'da bıraktı ve FIFA Futbolcu Menajerliği Lisansı aldı. Süper Ligde toplam 130 gol atarak adını 100'ler kulübüne yazdırdı.

Devlet Bahçeli'den MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın sözlerine sert yanıt - Resim : 5

MİLLİ TAKIMIN ARANAN İSMİYDİ

24 kez millî takımda forma giyen Saffet Sancaklı 1 kez Türkiye U-21 ve 19 kez de Türkiye A millî takımı olmak üzere toplam 20 kez yeşil sahalarda mücadele verdi ve bu karşılaşmalarda 6 gol attı.

A millî takımla 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katıldı.

Ali Babacan annesini kaybetti HEDEP milletvekili fezlekede ilk sırada Komisyon hazır adaylar için geri sayım başladı Akşener: Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim