Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi! Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği terör operasyonlarına destek verdi. Meclis'e gelecek tezkereye de 'evet' oyu vereceklerini belirten Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır." dedi.

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi! Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyine başlattığı terör operasyonlarını desteklediğini belirten Bahçeli, tezkereye 'evet' oyu vereceklerini söyledi.

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi! Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır - Resim : 1

"TEZKEREYE 'EVET' DİYECEĞİZ"

Bahçeli grup toplantısında, "Irak ve Suriye'ye Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gönderilmesini esas alan tezkereye de Milliyetçi Hakaret Partisi grubu olarak sonuna kadar destek olacağız ve 'evet' oyu kullanacağız. Bizim tarafımız Türkiye'dir. Bizim yerimiz milletimizin tertemiz vicdanıdır." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da tezkere çağrısında buluna Bahçeli, "Gelinen bu aşamada CHP tarihi bir imtihanla karşı karşıyadır. Hayır oyu vermeye hazırlanıyorlarmış. Kılıçdaroğlu terörden rahatsızsa, çıksınlar nerede durduklarını açıklasınlar." dedi.

Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştiren Bahçeli, "Seçim yapmakta tereddüt geçirenler, tezkereye itiraz etmeye hazırlananlar mağlup ve mahcup edilecektir. Kılıçdaroğlu'nun görüşülecek tezkereye hayır demesi halinde milletvekili arkadaşlarıyla birlikte şehitlere ihanet edeceklerini akıllarından çıkarmamaları tavsiyemdir. Terör örgütleriyle can ciğer kuzu sarması olan Kılıçdaroğlu'nun zaten bizim gibi olması olacak şey değildir. O tarafını seçmiş ve zillete düşmüştür." ifadelerine yer verdi.

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi! Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır - Resim : 2

"KARIN AĞRISI ATATÜRK VE MİRASI"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Ben oraya gazi Meclis demem' sözlerine de tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tezkere tepkisi! Karın ağrısı Atatürk ve bıraktığı mirastır - Resim : 3

Bahçeli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"CHP Genel Başkanı'nın milli damarı çatlamıştır. Kılıçdaroğlu'nun TBMM'yi karalama niyeti gayri milliliktir. Kılıçdaroğlu 'Şu Meclis'e Gazi Meclis demiyorum. Bu Meclis saraydan talimatla milletvekillerini el kaldırıp indirdiği bir Meclis'tir.' demiştir. Bu zatı uyarmıştım önce Milli Mücadele yıllarını hatırlatmak isterim demiştim. Sayın Kılıçdaroğlu anlaşılan ne söylesek bana mısın demiyorsun. Senin gazi hanende vatanseverlik yoktur. TBMM'nin gaziliğini sen kabul etsen ne yazar etmesen ne yazar? Gazi Meclis senin gibilerine rağmen kurulmuştur. 'TBMM gazi değildir.' diyen Kılıçdaroğlu'nun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gazilik unvanını tartışmaya açması zannederim yakındır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun karın ağrısı esasen Atatürk'tür ve miras bıraktığı kutlu eserleridir. Kılıçdaroğlu'nun aklını başına devşirmesini temenni ediyorum."

"Ara bulucuları devreye sokmak acil gündeminiz olmalı" Tanju Özcan'dan CHP'deki kurultay hakkında flaş iddia Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumuna bomba yanıt Bedri Baykam'dan CHP itirafı