Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümünde Anıtkabir'de yapılan törende yan yana geldi. Anıtkabir'e beraber yürüyüp merdivenleri beraber inen iki lider sık sık bir şeyler konuşurken Akşener'in bu konuşma esnasında ağzını kapatması dikkat çekti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle anıldı. Törende devlet erkanı, Atatürk'ün huzuruna çıkarak saygı duruşunda bulundu.  

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 1

AKŞENER BAHÇELİ İLE BİRLİKTE YÜRÜDÜ

Bir zamanlar aynı partide dava arkadaşlığı yapan Bahçeli ve Akşener Aslanlı yolu geçtikten sonra Anıtkabir'e birlikte yürüdü.

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 2

AĞZINI KAPATARAK KONUŞTU

Ata'nın huzurundan çıkan Bahçeli ve Akşener merdivenleri de yan yana indi. Bu esnada Akşener'in eliyle ağzını kapatarak Bahçeli'ye bir şeyler söylediği görüldü. 

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 3

İkilinin ne konuştuğu bilinmezken tebessüm ettikleri anlar da kameralara yansıdı. O anlar Sözcü TV'nin görüntülerine yansıdı.

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 4

'EVİNE DÖN' ÇAĞRISI

Öte yandan Akşener ve Bahçeli 29 Ekim'de de yana gelmişti. Bahçeli genel seçimler öncesi Akşener'e sık sık 'evine dön' çağrısı yapmış, Akşener bu çağrılara olumsuz dönmüştü. 

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 5

Millet İttifakı ile hareket eden Akşener seçimlerden sonra ittifak ortağı Kemal Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözlerle seslenerek ittifaktan ayrıldığını açıklamıştı.

Devlet Bahçeli ile Meral Akşener Anıtkabir'de yan yana yürüdü! Konuşup tebessüm ettiler - Resim : 6

Ayrıca Anıtkabir'deki törende birlikte fotoğraf veren liderler arasında CHP'nin yeni başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer aldı.

Kaynak: haberet.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel'den ilk kare İYİ Parti'de bir il yönetimi istifa etti Abdullah Gül: Yargıtay'ın dün aldığı kararın izahı mümkün değildir İYİ Parti Sözcüsü Yargıtay'a Anayasa kitapçığı bıraktı