Destici'den idam cezası talebi ve fahiş fiyat artışlarına tepki: Toplumun görüşü alınmalı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, cinsel istismar ve terör suçları için idam cezası isteyerek referandum önerdi.

Destici'den idam cezası talebi ve fahiş fiyat artışlarına tepki: Toplumun görüşü alınmalı

Destici, çocuk istismarı ve terör suçları için idam cezası talep etti. "Hodri meydan, referandum yapalım!" dedi.

 

"İDAM CEZASI İÇİN TOPLUMUN GÖRÜŞÜ ALINMALI"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Küçüklerimize cinsel istismarda bulunan canilere ve güvenlik güçlerimizi şehit eden teröristlere yönelik idam cezası isteyerek toplum görüşünü almak istiyoruz," ifadesini kullandı.

FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARI VE SİBER GÜVENLİK

Destici, GSM ve internet firmalarındaki fahiş fiyat artışlarına da dikkat çekerek, "Hizmetler temel ihtiyaçtır ve bu konuda keyfilik olmamalıdır. Yüzde 500'ü bulan zamlara anlam veremiyoruz," şeklinde konuştu. Ayrıca, Siber Güvenlik Başkanlığı konusundaki açıklamalara da destek verdi.

ŞEHİT POLİS MEMURU ANILDI

Ümraniye'de şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı anan Destici, Türkiye'deki ceza sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, özellikle katalog suçlarda cezaların arttırılmasının önemine dikkat çekti.

CEZA SİSTEMİNDE REFORM İHTİYACI

Destici, daha etkili bir ceza sistemine ihtiyaç olduğunun altını çizerken, "Kadın cinayetleri ve çocuk suçlarıyla baş etmek için ceza infaz süreleri ve sistemin değişmesi gerekmektedir," dedi.

Son olarak, Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’nda gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurgulayan Destici, polislere kendilerini koruma hakkının verilmesi gerektiğini belirtti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme...

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Yeni Yasama Yılına Hazırlanıyor CHP'deki para sayma görüntüleri davasında ara karar Erdoğan ile Zelenskiy BM'de görüştü YRP'li Kılıç'tan 'erken seçim' açıklaması