Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kritik açıklamalar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Oktay "KKTC vatandaşlarının Türkiye’deki sağlık sisteminden Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımız gibi yararlanma hakkı getiriyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan kritik açıklamalar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Fuat Oktay, KKTC vatandaşlarına müjdeli haberi "Türkiye'deki sağlık sisteminden Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız gibi yararlanma hakkı getiriyoruz." sözleriyle duyurdu.

Fuat Oktay'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

KKTC VATANDAŞLARINA MÜJDE
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik, Türkiye'deki sağlık sisteminden, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız gibi yararlanma hakkı getiriyoruz. Bu çerçevede iki ülke sigorta sistemleri entegre edilecektir.

Denizin altından Torosların suyunu Kıbrıs Türkü kardeşlerimize ulaştırdığımız gibi şimdi de kablo ile elektrik temini projesini başlatıyoruz."

Bakan Çavuşoğlu: Kimse İsveç'te ifade özgürlüğü var diye bizi kandırmaya çalışmasın Başarır ve Türkkan'dan savunma istendi Cumhurbaşkanı Erdoğan İran Dışişleri Bakanı ile görüştü Kılıçdaroğlu'ndan çok sert sözler