Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Devlet Bahçeli'yi ziyareti öncesinde Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü, Genel Başkan'ın kıyafetini düzetti

Ankara'da bugün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. İkilinin görüşmesi 16 sularında başladı. Görüşme öncesi Bahçeli, Erdoğan'ı beklerken önce kıyafetini düzeltti ardından da Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Genel Başkan'ın takım elbisesinde son dokunuşları yaptı.

Ankara'da siyaset kulislerinin konuştuğu konular; Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, seçim tarihi ve bütçe görüşmeleri. Bu konular içinde Ankara'dan sürpriz bir haber geldi. 

CUMHURBAŞKANI, BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ
Bugün Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Söz konusu ziyaret saat 16.00'da başladı. 

MASADAKİ KONULAR
Görüşmede, iki liderin güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretin ardından ise Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Türkmenistan'a gidecek.

SON GÖRÜŞME 9 KASIM'DAYDI
Erdoğan ile Bahçeli son olarak 9 Kasım'da Beştepe'de bir araya gelmişti.

GÖRÜŞME ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN ANLAR
Görüşme öncesi Devlet Bahçeli, evinin önünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beklerken takım elbisesini düzeltti. Ardından da Bahçeli'nin özel kalem müdürü Murat Çeliker MHP Genel Başkanı'nın takım elbisesindeki son düzeltmeleri yaptı. O anlar canlı yayında ekrana geldi.