Cumhurbaşkanı Gençlerle programı saat kaçta, hangi kanalda?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını cevapladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlerle programı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak merak ediliyor. İşte Cumhurbaşkanı Gençlerle programı ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Gençlerle programı saat kaçta, hangi kanalda?

Seçime az bir zaman kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluştuğu programı sosyal medya hesabından paylaştı. Gençlerin sorularını yanıtladığı özel program bu akşam televizyon kanallarında yayınlanacak. Peki, Cumhurbaşkanı Gençlerle programı saat kaçta, hangi kanalda?

CUMHURBAŞKANI GENÇLERLE PROGRAMI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Gençler sordu, ben cevapladım. Bu akşam 21.00'de TV kanalları ve sosyal medya hesaplarımızda..." şeklinde bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Gençler programı saat 21.00'da TRT Haber kanalından canlı yayınlanacak. Onun dışında programı Cumhurbaşkanlığı sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan
RTÜK seçim yasaklarını hatırlattı: En ağır yaptırımlar uygulanacak! Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını cevapladı! Yurt dışında kullanılan oylar Ankara'ya ulaştı!