Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililerine tepki: Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor

31 Mart yerel seçimlerinde kan kaybeden AK Parti'de değişim tartışmaları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partililerine yenilginin sorumluluğundan kaçtıkları yönünde çıkış yaptığı öğrenildi. Erdoğan'ın, AK Parti'nin içinde seçim yenilgisinin faturasını kendisine kesmek isteyenler olduğunu ima ederek, "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor" ifadelerini kullandığı ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililerine tepki: Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor
  • AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nde elindeki birçok belediyeyi CHP'ye kaptırması üzerine kadrolarında değişime gideceği tartışmaları devam ediyor.
  • Hafta başındaki MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, değişimi olağan kongrenin ardından başlatacağı öğrenilmişti.
  • Belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla eylül veya ekim gibi büyük kongreye gidilmesi hedeflenirken Erdoğan'ın 'özeleştiri' çağrısı yaptığı da kulislere yansıyanlar arasındaydı.
  • Son olarak Erdoğan'ın sorumluluktan kaçan partililerine seslendiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililerine tepki: Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor - Resim : 1

"BÜTÜN SORUMLULUĞU BANA YÜKLEMEK İSTEYENLER VAR"

  • Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajına rağmen parti içindeki bazı isimlerin buna karşı olduğu iddia edildi.
  • Kongreye karşı çıkanlara sinirlenen Erdoğan'ın "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz. Kongre diyorum, kongreye karşı olanlar bile var aramızda. 'Ne gerek var kongreye' deniyor. Bu nedenle, teşhisi doğru koyup tedaviyi iyi yapmamız lazım. Çünkü kimse, bize oy vermek için mecbur değil" dediği öğrenildi.

Kaynak: haberet.com

Zirvenin perde arkası ortaya çıktı Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye Kılıçdaroğlu'na hapis istemi Ana muhalefet lideri 8 yıl sonra AK Parti'de