CHP'nin kaset kumpasıyla yıprattığı Muharrem İnce'nin kilo verdiği son hali korkuttu

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi adaylıktan çekilmesi için kaset kumpasıyla yıldırma politikası uyguladığı Muharrem İnce'nin son hali sevenlerini korkuttu. İnce'nin, CHP'nin kaset kumpası döneminde stresli süreç nedeniyle 1 ay gibi kısa bir zamanda verdiği kilolar dikkat çekti.

CHP'nin kaset kumpasıyla yıprattığı Muharrem İnce'nin kilo verdiği son hali korkuttu

14 Mayıs 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 4 aday halkın karşısına çıkmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve destekçileri, partileri içinden çıktıktan sonra yarı yolda bıraktıkları Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini, oyları bölmemesini istiyordu.

HAYATININ STRESİNİ YAŞADI

Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'nin kararlı duruşu sonrası CHP yine en iyi bildiği yolu seçti; kaset kumpası.

Ancak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin görüntüleri olarak servis edilen videoda farklı bir detay vardı. Bu görüntüler daha önceki gibi gerçek değil, montajlanmıştı.

CHP'li gazeteciler, sanatçılar, parti içindeki güçlü delegelerin baskıları sonrasında patlak veren kaset kumpasının ardından İnce, 11 Mayıs'ta seçimden çekildiğini duyurmuştu.

İNCE'NİN AHI ÇABUK ÇIKTI

Halkın desteğini bir türlü alamayan CHP, bir de kaset kumpaslarıyla yürümenin ahını da almışa benziyordu.

6+1'lik bir masa kuran CHP'li Kılıçdaroğlu önce 14 Mayıs'taki seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerisinde kaldı, ardından 28 Mayıs'ta.

1 AYDA ERİDİ

Tabii ki bu süreç en büyük zararı yine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye verdi.

Kaset kumpasında gerçekleri ortaya çıkarmış olmasına rağmen dönemin stresi Muharrem İnce'nin kısa sürede aşırı kilo vermesine neden oldu.

Yeni fotoğrafı ortaya çıkan İnce'nin verdiği kilolar sevenlerini korkuttu.

Gazeteci İsmail Saymaz'da yaptığı açıklamada, "Muharrem İnce'nin bugün fotoğraflarını gördüm. Kumpasa uğradığı süreçte 15 kilo verdi." ifadelerine yer vermişti.

Muharrem İnce son hali kilo vermiş
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kilo vermiş son hali
İmamoğlu'nun 'hani her şey güzel olacaktı' sorusuna cevabı 'Kıskan da çatla' oldu CHP'li İlhan Cihaner: Kurultayda Kılıçdaroğlu'na karşı aday olacağım Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Meclis'te grup kuruyor Değişim kavgası büyüyor!