CHP'li Murat Karayalçın Ekrem İmamoğlu'nun değişim yemeğinde yaşananları anlattı: 'Aday olma' dedim gülümseyerek karşıladı

Seçimlerde ağır yenilgi alan CHP'de koltuk savaşı giderek büyürken, değişimcilerin öncülüğünü yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu koltuk için tüm tuşlara basıyor. Daha önce 'zoom'da toplantı yapan İmamoğlu dün akşam da CHP'nin önde gelen isimleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. CHP'nin önemli isimlerinden olan ve yemeğe katılan Murat Karayalçın 'değişim' yemeğinde yaşananları anlattı.

CHP'li Murat Karayalçın Ekrem İmamoğlu'nun değişim yemeğinde yaşananları anlattı: 'Aday olma' dedim gülümseyerek karşıladı

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilgi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'değişim' hareketi başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin önde gelen isimleriyle dün akşam saatlerinde yemekte buluştu. Görüşmeye CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın da katıldı.

İmamoğlu'nun düzenlediği değişim yemeğine katılan CHP'nin önde gelen isimlerinden Murat Karayalçın, canlı yayında merak edilenleri yanıtladı.

KARAYALÇIN'DAN İMAMOĞLU'NA GÖNDERME

Siyasetçilerin gönlünden geçenlerin parti ve halkın size yüklediklerinden farklı olduğunu vurgulayan Karayalçın, "Siyasette sizin kendiniz için gönlünüzden geçirdiğiniz ile koşulla, partililerin ve halkın size yüklemiş oldukları arasında farklılık oluyor. Keşke hep aynı olsa, çok ciddi farklılıklar olur. Ben bunu yaşamış birisiyim." ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU'NA 'ADAY OLMA' DEDİM GÜLÜMSEYEREK KARŞILADI"

Sözlerinin devamında Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul seçimlerinde yeniden aday olması gerektiğini vurgulayan Karayalçın, "Ekrem bey ile bu seçimi kazanacağımıza inanıyorum bunu da her yerde seslendirdim." dedi.
İmamoğlu'nun bu sözlere nasıl yanıt verdiğine ilişkin kendisine yöneltilen soruyu da cevaplandıran Karayalçın, "Ekrem Bey'e 'aday olma' dedim gülümseyerek karşıladı" şeklinde konuştu.

Cevdet Yılmaz, Pakistan'a gidecek Devlet Bahçeli'den 11 il belediyesinin el değiştirmesi için çağrı Ali Mahir Başarır'dan ‘yeni parti’ sorusuna dikkat çeken cevap Meral Akşener'in sağ kolu Erhan Usta CHP'ye kapıları kapattı: 2019'da bizim sayemizde kazandınız