CHP'li Deniz Yücel'den 'DEM ile ittifak yapacak mısınız?' sorusuna yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, MYK toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı. Bir gazetecinin DEM Parti ile işbirliği ya da uzlaşıya ilişkin bir çalışma olup olmadığı yönündeki sorusuna cevaben Yücel, "Biz ittifakı, birlikte çalışmayı, sandıkta seçmenle yapacağız." dedi.

CHP'li Deniz Yücel'den 'DEM ile ittifak yapacak mısınız?' sorusuna yanıt!

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Toplantının gündemine ilişkin açıklamada bulunan Yücel, İstanbul'da DEM Parti ile iş birliğine ilişkin, "Şu an için böyle bir çalışmamız yok. Biz ittifakı, birlikte çalışmayı, sandıkta seçmenle yapacağız" dedi.

CHP'li Deniz Yücel'den 'DEM ile ittifak yapacak mısınız?' sorusuna yanıt! - Resim : 1

"BİZ İTTİFAKI SANDIKTA SEÇMENLE YAPACAĞIZ"

İstanbul'da DEM Parti ile işbirliği ya da uzlaşıya ilişkin bir çalışma olup olmadığı yönündeki soruya karşılık Yücel, "Şu an için böyle bir çalışmamız yok." ifadesini kullandı.

Deniz Yücel, şöyle devam etti:

Biz ittifakı, birlikte çalışmayı, sandıkta seçmenle yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin gösterdiği adaylar, tüm seçmenlerin, geçmişte başka siyasi partilere oy vermiş olsa da başka ideolojilerden gelmiş olsalar da tüm seçmenlerin teveccühünü alabilecek nitelikte, kapasitede ve ideolojide adaylardır. Diğer siyasi partilerin aday çıkarma özgürlüğü her yerde vardır. Bir siyasi partiyle bir ittifak yapılırsa bu yapıldığı zaman sizlerle, kamuoyuyla ve basın mensuplarıyla paylaşılır.

CHP'li Deniz Yücel'den 'DEM ile ittifak yapacak mısınız?' sorusuna yanıt! - Resim : 2

Kaynak: AA

İYİ Parti'den reste rest! Afiş tepkisi Cumhur İttifakı'nın Konya İlçe Belediye Başkan adayları tanıtıldı Cevdet Yılmaz'dan 'Gaye Erkan' açıklaması Mehmet Şimşek'ten Hafize Gaye Erkan'ın istifası sonrası ilk yorum