CHP'den Yılmaz Özdil'e cevap: Haddini Bil

Kendisinin 'bidon kafa' sözlerini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i topa tutarak "Sana bu iftiranı yedireceğim" diyen Yılmaz Özdil'e CHP'den yanıt gecikmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, "Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil. Haddini bil" diyerek Özdil'e yüklendi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in seçmene 'bidon kafa' diyen Yılmaz Özdil'i eleştirmesi üzerine Özdil'den zehir zemberek açıklamalar gelmiş, Özdil, Özel'in kendisine yıllarca 'abi' dediğini söyleyerek "Sana bu iftiranı yedireceğim" demişti.

"'YILMAZ ABİ' DİYEN ÖZGÜR ÖZEL GÖZÜNE SOKACAĞIM"

  • Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdil, Özel'e şunları söyledi:
"'Erken seçim istemiyor, AKP'nin toparlanmasına fırsat tanıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 'Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan' dediğim için, 'AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim. Bana milletvekiliyken yıllarca 'Yılmaz abi' diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğünü çıkardın ama- gözüne sokacağım."

CHP'DEN ÖZDİL'E CEVAP

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, gazeteci Yılmaz Özdil'e çok sert tepki gösterdi.
  • Yücel, "Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil. Haddini bil" ifadelerini kullandı. 
  • Özdil'i 'kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşımakla' suçlayan Yücel "Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

  • Dün gece Armağan Çağlayan'ın programında Yılmaz Özdil'e sert çıkan Özgür Özel ise, "47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş" ifadelerini kullanarak şunları söylemişti:
'Kutuplaşma ortamından beslenenler var. Normal siyaset ortamında kendisine yer olmadığını düşünenler var. Mesela bir adam Youtube videosu çekiyor, ağır hakaretler ediyor. Bana hırsı ne? Geçmişte 'Bidon Kafa' diye köşe yazısı yazmış arkadaş, seçimin ertesi günü. Bir yerde sular kesilmiş, 'Hadi bakalım bidon kafalılar, bu iktidarı siz seçtiniz şimdi gidin su sırasına girin' diyor. Ben vaktiyle bunu eleştirmiştim, onun da hırsı bundan. İyi ki de onunla aramda böyle bir açı var.'

Kaynak: haberet.com

Bakanlıktan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'a yalanlama Yılmaz Özdil Özgür Özel'e savaş açtı: Sana bu iftiranı yedireceğim 'Şimşek ile görüşmemizi Erdoğan istedi' "Devlet başkanı olması imkansız"