CHP'den İYİ Parti'ye istek! Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya gelebilir

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından İYİ Parti ile CHP arasında geçen gün önemli bir görüşme yapıldı. Yerel seçimlere yaklaşılırken CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İYİ Partili mevkidaşı Burak Akburak ile görüştü. Bu görüşmenin akabinde Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener'in de yakın bir zamanda görüşebileceği belirtildi.

CHP'den İYİ Parti'ye istek! Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya gelebilir

14 ile 28 Mayıs seçimlerinin ardından özellikle İYİ Parti tarafından yapılan açıklamaların ardından Millet İttifakı'nın sona erdiği duyurulmuştu. Yerel seçimlere giderken muhalefet partileri arasında tekrar bir ittifakın olup olmayacağı da merak ediliyor. İki parti arasında dün önemli bir görüşme oldu. CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İYİ Partili mevkidaşı Burak Akburak ile bir araya geldi.

TALEP CHP'DEN GELDİ

Görüşme talebinin CHP'li Akın'dan geldiği; çarşamba günü iki ismin İYİ Parti Genel Merkezi'nde görüştüğü ifade edildi. Yaklaşık bir saat süren görüşmede yerel seçimler dahil siyasetin sıcak başlıklarının memleket meselelerinin görüşüldüğü belirtildi.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER GÖRÜŞECEK Mİ?

Habertürk'ün haberine göre iki kurmayın görüşmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bir süre sonra bir araya gelebileceği belirtiliyor.

Meral Akşener
Yunan solu Trakya'dan devam Kaftancıoğlu dayanamadı: Zekanızı konuşturmayı deneyin CHP'liler Kılıçdaroğlu'na tepkili Memur ve emekli aylıklarını arttıran teklif TBMM'de!