CHP'de sıra İstanbul kavgasında! Fatih Altaylı duyurdu Barış Yarkadaş yalanladı

CHP'deki il başkanları kavgasında sıra İstanbul'a geldi. Fatih Altaylı, İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını duyuran Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik üzerinde anlaşma sağlandığını yazdı. Barış Yarkadaş da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu bilginin doğru olmadığını belirtti.

CHP'de sıra İstanbul kavgasında! Fatih Altaylı duyurdu Barış Yarkadaş yalanladı

CHP'de Kurultay ve il başkanları kavgası devam ederken gözler yeniden İstanbul'a çevrildi. Dün CHP İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik gündeme oturdu.

Bugün ise gazeteci Fatih Altaylı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Özgür Çelik isminde tarafların uzlaşma sağladığını yazdı.

CHP'de sıra İstanbul kavgasında! Fatih Altaylı duyurdu Barış Yarkadaş yalanladı - Resim : 1

"CHP'DE KILIÇLAR KININA"

İşte Fatih Altaylı'nın yazısındaki "CHP’de kılıçlar kınına" bölümü;

CHP’de Kurultay öncesi sular duruluyor gibi. 

En azından illerde kanlı yarışlar yaşanmaması, dışarıya paramparça ve kavga içinde bir görüntü verilmemesi için temel bir uzlaşma sağlanması konusunda taraflar anlaşmış durumda. Anlaşma olmasa da anlaşmış gibi yapma ve kılıçları kınına sokma durumundalar. 

Bunun ilk sonucu Ankara İl seçiminde görüldü. 

İstanbul’da da hem İmamoğlu hem de genel merkez Özgür Çelik ismi üzerinde uzlaştılar. 

Özgür Çelik’e yeni görevi hayırlı olsun.

CHP'de sıra İstanbul kavgasında! Fatih Altaylı duyurdu Barış Yarkadaş yalanladı - Resim : 2

BARIŞ YARKADAŞ YALANLADI

Gazeteci Fatih Altaylı'nın yazısının gündem olması üzerine Barış Yarkadaş da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yarkadaş, Altaylı'nın "İstanbul’da da hem İmamoğlu hem de genel merkez Özgür Çelik ismi üzerinde uzlaştılar." ifadeleri üzerine "Bu bilgi kesinlikle doğru DEĞİL!" paylaşımı yaptı.

Yerel seçimde elektronik oylama olacak mı? Dışişleri'nden kınama "Nereye sataşsak diye düşünüyor" CHP Siirt İl Kongresinde kavga!