CHP'de genel başkan değişti, Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi! Bakın konuklarına hangi çayı ikram ediyor?

Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeni ofisinde ziyaret etti. Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun günlük programının oldukça yoğun olduğunu söylerken  genel merkezdeki alışkanlıklarından birininse hiç değişmediğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun muhtarlar, akademisyenler ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini kaydeden Öztürk, "Konuklarına keçiboynuzu çayı ikram ediyor" dedi.

CHP'de genel başkan değişti, Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi! Bakın konuklarına hangi çayı ikram ediyor?
  • Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek izlenimlerini köşesine taşıdı. 
  • Buradaki izlenimlerini 'Kılıçdaroğlu ne yapıyor?' başlığıyla köşesine taşıyan Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun günlük programının oldukça yoğun olduğunu kaydetti.

CHP'de genel başkan değişti, Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi! Bakın konuklarına hangi çayı ikram ediyor? - Resim : 1

  • Ofis tuttuğu için Kılıçdaroğlu'nu eleştirmenin 'haksızlık' olduğunu belirten Öztürk şunları kaydetti:
  • "Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da bir ofis tutmasını bazıları Genel Merkez’e karşı alternatif bir genel merkez gibi göstermek istiyor. Öyle olmadığını hem Kılıçdaroğlu söylüyor, hem de yakın çevresinden öğreniyoruz.
  • Ankara’da bulunduğu zaman her sabah Genel Merkez’e giden Kılıçdaroğlu’nun, şimdi bir ofise gitmesinin yadırganacak bir yanı yok.
  • Vakit bulduğu için Kemal Bey ve Eşi Selvi Hanım’ı tiyatroda ve diğer kültürel etkinliklerde de görebiliyorsunuz.

CHP'de genel başkan değişti, Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi! Bakın konuklarına hangi çayı ikram ediyor? - Resim : 2

"TAKIM ELBİSESİNİ GİYİYOR KRAVATINI TAKIYOR"

  • Kemal Bey, takım elbisesini giyiyor, kravatını takıyor ve Atatürk Mahallesi’nde bulunan ofisine gidiyor. Kahvaltıyı dışarıda yapacağı zaman takım elbisesini giyinmiş olsa bile kravat takmıyor.

MUHTARLAR DA VAR,  FELSEFECİ, TARİHÇİ VE SOSYOLOGLAR DA...

  • Ofisine gittiğinde onu bekleyenler var. Her kesimden ziyaretçileri oluyor. Kılıçdaroğlu’na o günkü programını sorduğumda, not kağıdını çıkardı, uzun bir liste okudu. Gelecekler arasında muhtarlar da vardı. 
  • Kılıçdaroğlu, bir gün önce felsefeci, tarihçi ve sosyologlarla bir araya gelmişti. Sohbetleri tam 4 saat sürdü.

"ÇAY GETİREN DEĞİŞSE DE ÇAY DEĞİŞMEDİ"

  • Öztürk, dikkatini çeken diğer bir detayınsa çay olduğunu yazdı. Kılıçdaroğlu'nun CHP genel merkezindeyken ikram ettiği keçi boynuzu çayından ofisinde de vazgeçmediğini belirterek, "Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de konuklarına keçiboynuzu çayı ikram ediyordu. Çok da beğeniliyordu. Bu alışkanlığını kaybetmemiş, gelenlere keçiboynuzu çayı ikramı yine sürüyor. Yani çay getiren değişse de çay değişmedi" dedi.

CHP'de genel başkan değişti, Kılıçdaroğlu'nun alışkanlıkları değişmedi! Bakın konuklarına hangi çayı ikram ediyor? - Resim : 5

SİYASET KONUŞMADI

  • Öte yandan Öztürk, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yönelttiği sorulara net yanıtlar alamadığını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanlış anlaşılabileceği için siyaset konuşmak istemediğini belirtti.

Kaynak: haberet.com

Özgür Özel'den 'Akşener görüşmesi' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükşehirlerle ilgili yoğun bir çalışma içerisindeyiz Erdoğan'dan 'Seçil Erzan' açıklaması: Cezasını çeker Mansur Yavaş Ankara için CHP'ye başvurdu