CHP'de değişim tartışmalarına Bedri Baykam da katıldı: Yeniden aday olmak aklımdan geçti

Bedri Baykam, Anlat Bakalım'da CHP'deki değişim sürecine yönelik itirafta bulundu. Baykam, "Bu sene bile tekrar aklımdan geçti CHP Genel Başkan adayı olmak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4-5 Kasım'da 38. Olağan Kurultayı’na giderek yeni genel başkanını seçecek. CHP'de değişim tartışmaları sürerken bir çıkış da sanatçı ve yazar Bedri Baykam'dan geldi. Haberet Youtube kanalında hazırlayıp sunduğum 'İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım' programımın konuğu olan Baykam, aktif siyaseti ne için bıraktığı soruma çarpıcı bir yanıtla karşılık verdi.

"ADAY OLMAK AKLIMDAN GEÇTİ"

Baykam,
"CHP'nin kongrelerine, yakında kurultayına gideceğim yine. Ve hatta siyasete beynimde o kadar yakınım ki bu sene bile tekrar aklımdan geçti CHP Genel Başkan adayı olmak" diye konuştu.

"SANAT VE YAZAR ROTAMDAN UZAKLAŞMAMAK İSTEDİM"

'Neden aday olmadınız?' sorumu yanıtlayan Baykam, "Olmadım çünkü sanatçı Bedri Baykam'ın yazar Bedri Baykam'ın çok sorumluluğu var. Bitirmesi gereken çok kitap var, uluslararası sergiler var. Kongreye, kurultaya katılıp, katılan doğru aday arkadaşları destekleyip sanat ve yazar rotamdan uzaklaşmamak istedim ve dolayısıyla böyle bir formuül buldum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberet.com

Tanju Özcan'a şok! Fotoğrafı çöpe atıldı Tanju Özcan için nihai karar verildi! Kaftancıoğlu'ndan kongre sonrası paylaşım! İmamoğlu'ndan Canpolat'a: Çok çirkinleştirdiler, çok yalan konuştular