CHP Konya İl Kongresi'nde kavga! Parti çarşaf liste gerginliği bitmiyor

CHP'deki çarşaf liste kavgaları bitmek bilmiyor. Partinin Aydın, Afyon ve dün de İzmir'deki il kongrelerinden sonra bugün de Konya'daki CHP İl Kongresi'nde kavga çıktı. CHP'li isimleri ihbar sonrası gelen çevik kuvvet polisleri sakinleştirdi.

CHP Konya İl Kongresi'nde kavga! Parti çarşaf liste gerginliği bitmiyor

Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaybedilmesiyle CHP'de başlayan değişim rüzgarı partiyi ikiye böldü. CHP seçmeni ve delegeler de son dönemde il kongrelerinde kavga etmeye başladı.

CHP Konya İl Kongresi'nde kavga! Parti çarşaf liste gerginliği bitmiyor - Resim : 1

AYDIN VE AFYON'DAN SONRA İZMİR

Aydın ve Afyon'daki CHP İl Kongreleri'nde kavga çıkmasının sebebi, dün de İzmir'de patlak verdi.

CHP İzmir İl kongresi yapılacaktı. Kongrede bir anda partililer çarşaf liste blok liste tartışması yaşadı. Liste krizinin ardından partililer kavgaya tutuştu. Milletvekilleri araya girip tartışmayı sonlandırmayı denese de partililer tekme tokat bir birine saldırdı.

CHP Konya İl Kongresi'nde kavga! Parti çarşaf liste gerginliği bitmiyor - Resim : 2

CHP'DEKİ YENİ KAVGA KONYA'DAN

Konya'da 3 adayın başkanlık için yarıştığı kongrede de benzer şekilde blok liste krizi çıktı.

Tartışma sonrası taraflar birbirinin üzerine yürüdü. Yaşanan arbede bazı partililerin araya girmesiyle bir süre ayrıldılar.

CHP Konya İl Kongresi'nde kavga! Parti çarşaf liste gerginliği bitmiyor - Resim : 3

CHP'deki gerginliğin bitmemesi üzerine olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri tarafları sakinleştirdi.

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, tartışma nedeniyle fenalık geçirirken, bazı ilçe teşkilatları da tepki olarak salonu terk etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Adnan Menderes'in kabrine ziyaret Özgür Özel Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ ile gizli protokolüne tepki gösterdi AK Parti'den 2024 seçim müziği: Yeniden İstanbul AK Parti'den MHP’ye tebrik ziyareti