CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı! Kucaklaşmaya geliyoruz

CHP'de kurultay öncesi beklenen seçimlerden biri de İstanbul İl Başkanının belli olacağı kongreydi. Pazartesinin ilk saatlerine kadar süren kongrede İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "Evimize örgütümüzle kucaklaşmaya geliyoruz" paylaşımında bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı! Kucaklaşmaya geliyoruz

CHP'deki kavgalı geçen İstanbul İl Kongresi'nin kazananın Özgür Çelik olmuştu. CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik bugün mazbatasını aldı.

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli İstanbullular, çok heyecanlıyım! Umutları yeşertmek için çıktığımız bu yolda inandık ve kazandık! Şimdi daha çok çalışma zamanı… Zafer yürüyüşümüzü başlatmak için yarın 17.00'de evimizde buluşalım" demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik mazbatasını aldı! Kucaklaşmaya geliyoruz - Resim : 1

Bugün mazbatasını aldığını duyuran Çelik, "Mazbatamızı aldık, evimize örgütümüzle kucaklaşmaya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan'ı kabul etti Cumhurbaşkanı'ndan İYİ Parti açıklaması: Kapımız açık İnce'den Cumhurbaşkanı'na destek: Erdoğan’ın denge politikasını doğru buluyorum Hakan Peker İYİ Parti'den belediye başkan adayı oldu