CHP İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat: CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum

CHP'nin 38.Olağan İstanbul İl Kongresi, bu sabah saatlerinde başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklediği başkan adayı Cemal Canpolat, Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddiada bulundu. Canpolat, "CHP delegelerini, size oy vermek için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum" dedi.

CHP'de 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde devam ediyor. Birçok arbedenin ve sözlü tartışmaların yapıldığı kongre, gecenin geç saatlerinde bile sürüyor. İstanbul İl Başkan Adayı Cemal Canpolat, akşam saatlerinde yaptığı konuşmada şok bir iddiada bulundu. Canpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun torpille işe alım yaptığını iddia etti.

"İÇİME SİNDİREMİYORUM!"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklediği Cemal Canpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun torpille işe alım yaptığını iddia etti. Canpolat, "CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum! CHP delegelerini, size oy vermek için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum." dedi.

CHP İstanbul Ekrem İmamoğlu İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)
CHP İstanbul İl Kongresi'nde arbede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ittifak ortaklarından tebrik mesajı Sözleri 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganlarıyla kesildi CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı belli oldu