CHP İl Başkanlığı'ndaki para skandalına ilişkin eski partili isimden şok açıklamalar

CHP İl Başkanlığında olduğu söylenen para sayma görüntülerinin yer aldığı video sosyal medyada gündem oldu. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin soruşturma başlattı. Eski CHP'nin eski Avukatı Mustafa Kemal Çiçek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada o anlara ait ortaya çıkan yeni görüntülerde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş ile birlikte, odada bulunan CHP teşkilatından bazı isimlerin de parayı saydığı görüldü.

CHP İl Başkanlığı'ndaki para skandalına ilişkin eski partili isimden şok açıklamalar - Resim : 1

SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığı'ndaki para skandalına ilişkin eski partili isimden şok açıklamalar - Resim : 2

"NASIL YOLLARA BAŞVURULDUĞUNU BİLEMİYORUM"

CHP’nin Eski Avukatı Mustafa Kemal Çiçek, konuya ilişkin, "Bina 30 milyona natamam alındı. 25 milyonu verildi. Kalan kısım hazine yardımı ödendikten sonra aktarıldı. Alım satım işlemlerinde her türlü hassasiyet gösterildi ama daha sonrasında binanın eksiklerinin giderilmesi noktasında nasıl yollara başvurulduğunu bilemiyorum." dedi

CHP İl Başkanlığı'ndaki para skandalına ilişkin eski partili isimden şok açıklamalar - Resim : 3

"ONLAR DAHA SONRA NE YAPTI BİLEMİYORUM"

Çiçek açıklamasının devamında, "Siyasi Partiler döviz üzerinden faaliyet yürütemez. Biz bu parayı Türk Lirası cinsinden İl Başkanlığına gönderdik. Onlar daha sonra ne yaptı bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

<video controls="controls" width="1200" height="600">

Kaynak: haberet.com

CHP'nin para skandalında 'sahte belge' Son Dakika: Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan CHP İl Başkanlığındaki görüntülere soruşturma Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı telefonda görüştü Özel'den 'dili sürçtü' herhalde! "Bu Ramazan'da 30 Ramazan var"