CHP Genel Başkanı Özel'den Antalya'da Turizm Vurgusu

Özgür Özel, Antalya'da turizm temsilcileriyle bir araya gelerek, sektöre ilişkin önemli mesajlar verdi ve İsrailli turistleri Türkiye'ye davet etti.

CHP Genel Başkanı Özel'den Antalya'da Turizm Vurgusu

Antalya'da turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önemli açıklamalarda bulundu. Özel, yaptığı konuşmada, "Bir İsrailli ile bir Filistinlinin bizim nezdimizde gelip kardeşçe birlikte kalabilecekleri, yaşayabilecekleri ve ikisinin de dostluk göreceği yer Antalya'dır." ifadelerini kullandı.

İsrailli Turistler Türkiye'ye Davet Ediliyor

Özel, İsrailli turistlerin Türkiye'ye gönül rahatlığıyla gelebileceğini belirterek, "Biz İsrail halkının değil, İsrail'in faşist yönetiminin düşmanıyız," dedi. Antalya'da gerçekleştirilen buluşmaya yoğun katılım olduğunu vurgulayan Özel, turizmin bir ulusal mesele olduğunu belirtti.

Antalya'nın Turizm Kapasitesi Artıyor

Özel, Antalya'daki turizm tesislerinin sayısını 2,656 olarak belirtirken, mevcut yatak kapasitesinin 560 bin olduğunu ve bu sayının yeni yatırımlarla 600 bin seviyesine ulaşacağını açıkladı.

Turizmin, çevreyi kirletmeden, cari açık yaratmadan ve yerinde ihracat yaparak önemli katkılar sağladığını söyleyen Özel, sektörün tüm paydaşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Antalya'nın Altyapı Sorunlarına Dikkat Çekti

Özel, Antalya'da turizmin 12 aya yayılması ve diğer turizm çeşitlerinin de desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, altyapı sorunlarının çözümüne dikkat çekti. Ayrıca, konaklama vergisinin Antalya'da kalması gerektiğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, "İsrailli turistler gönül rahatlığıyla gelebilirler. Türkiye, Filistin davasına sahip çıkan bir ülkedir. Tüm İsrailli turistleri Antalya'ya bekliyoruz," dedi.

Antalya'da ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kentteki bir otelde turizm sektör...

Antalya'da ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kentteki bir otelde turizm sektör temsilcileriyle bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Bakan Yerlikaya, Rusya Ankara Büyükelçisi'ni kabul etti Kurtulmuş'tan Özgür Özel'e yanıt Bakan Yerlikaya, Rus Büyükelçiyi ağırladı Özel'den Bahçeli'ye DEM göndermesi