CHP'li İlhan Cihaner: Sağın karşısına sağ ile çıktık, yenilen biz değiliz

Katılıdığı canlı yayında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan CHP Eski Milletvekili İlhan Cihaner, seçim dönemine dair konuştu. Cihaner, Çağlar Cila'nın konuğu olduğu programda "Sağ bir iktidarın karşısına sağın başka bir versiyonunu inşa edip onunla seçime gittik. Yenilen bizim ilkelerimiz, Türkiye iddiamız veya kadrolarımız değil." ifadelerini kullandı.

Haber Global'de Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan CHP Eski Milletvekili İlhan Cihaner, CHP içerisindeki krizleri ve seçim sonuçlarını değerlendirdi. 

Seçim yenilgisi hakkında konuşan Cihaner, şu ifadeleri kullandı:

"SAĞIN KARŞISINA SAĞ BİR İDDİA İLE ÇIKTIK"

"Biz kendi iddialarımızla kendi kadromuzla yarışmadık, tam tersi adeta sağın karşısına başka bir sağ iddia ile çıktık. Ne partinin temel ilkelerinden olan Atatürkçülüğe referans verdik ne de sosyal demokrasiye referans verdik.
CHP Eski Milletvekili İlhan Cihaner ve Çağlar Cila
CHP Eski Milletvekili İlhan Cihaner ve Çağlar Cila

 "KAYBEDEN BİZİM İLKELERİMİZ DEĞİL"

Sağ bir iktidarın karşısına sağın başka bir versiyonunu inşa edip onunla seçime gittik. Yenilen bizim ilkelerimiz, Türkiye iddiamız veya kadrolarımız değil."
Koltuk için R yaptı! Rotasını İBB'ye çevirdi AK Parti İstanbul'dan kimi aday gösterecek? İsmail Saymaz'dan çok konuşulacak kulis AK Parti "Şehir Buluşmaları" başladı Portakal açıkladı! İşte CHP'nin başına geçecek o isim...